Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajrovic je igracina! Pravi virtuoz a la Ribery! Bravo, kralju!!!
Prije bih rekao a la Robben :D
Dobar za Europske Lige 😜
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
konacno nasao klub gdje ima minutazu i vratio se u formu bas kako treba ubudce ocekujem da ce opet igrati u repki
U Dinamo se ide na zalasku karijere, ne ide se u Dinamo u najboljim godinama, mogao je Izet puno bolje, daleko od toga da je loš igrač, samo kažem da je mogao i morao da se izbori da ostane u nekoj ligi petice, ovako, od njega je bolje povesti igrača koji sjedi na klupi u Empoliju, nego standardnog u njihovoj ligi. Državo Bosno i Hercegovini, uvijek uz tebe, Insha'Allah!!
@realno02 jes realn ti ? haha
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
naša braća, jang bojsi!
naša braća, jang bojsi!
sta je balije i ustase.pozdravio vas haorau iz francuske i ugasio dinamo.a vec ste poceli da slavite a utakmica traje 90+ minuta.ode 15 mil e za bern a ovi iz dinama ih vec ubacili u budzet.mali hrvati i jos manji njihovi simpatizeri bosnnjaci muslimani
@Sefko po vama muslimanima zvezda i partizan vec ispadaju tri kola,pa ste predvidjali razvaljvanje zvezde od salcburga,pa bi suprotno.pa ste prognozirali goledu besiktasa u beogradu pa nista od toga.pa nikako da pogodite nesto.nije ni cudo sto se covicevice jladze enormno bogate.samo vi nastavite da slutite poraze srpskih timova jer nekako se desava suprotno.
srpko kakav je tvoj život jadan kad se veseliš i pratiš dinamo i čekaš da ispadnu? i onaj tvoj komentator na areni isto ništa i onda veselje na sve strane kad je dinamo primio gol.. nije prestao govoriti do kraja kako je to to i da je dinamo ispao u europa ligu.. kakva bijeda i jad od srba.. veselite se tuđoj nesreći.. uvijek ste bili glup narod ništa novo
Primiše ga iz penala.Yebite mater.
Ajmo Izzooooo! U medjuvremenu Musemic ponosan na pobjedu protiv neke vukojebine Zvijezde 09
IZETE MAJSTORE,IZETE MAJSTOREEEE
kazem ja bosanci imaju rasadnik dobri momaka ...svaka cast..
idemo jang bojs.ima jos 60minuta.sa ovom ekippm jang bojsa prosle sezone u grupi le partizan je u bernu igrao 1-1 a u beogradu pobedio 2-1.posle one blamaze protiv onih prevaranata iz tirane,ovaj dinamo je zaista bolji i moze u ls.ali moje srce kuca veceras za bracu iz berna.
Ustaše su majstori ove igre rođak.Džaba se nadaš.
🖕🖕🖕🖕🖕
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ko prenosi utakmicu?
123@ nasao sam, bein sports hd 2 ar
A debela pijanica nije pozvala Izeta za utakmice protiv Irske i Austrije.
Nema stranca bez bosanca :) izeteeeeee