Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzekooo sine,gazijo bosanska
KLASA JE VJEČNA
Vitez Bosanski
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Babuka ubi sakama. Plakat ce ljudi kad napusti repku, nikad nismo niti cemo imat boljeg igraca
ti si chetalju frustriran, baljezgaš a da te niko nije izazvao!Pa će opet biti kmeee Srbijo ne vole nas Bošnjaci 😂😂😂
Stromae e jest vam Kolčina i dobila uspjehe u pm hahahahaha
Ova kolčina od kada je postao HRVAT igra malo bolje već kad je bio samo nekakav jadni mošnjačić
Seria A nikad jaca, konkurencija za prvaka nikad veca. Svako kolo je enigma ko ce izaci na vrh. Od sutra vjerovatno Milan a idece sedmice ko zna.. Ako Dzeko uzme scudetto sa Interom bice veci uspjeh nego sa bilo kojim klubom prije.
Džeksone sine, šta će biti kad prestaneš igrati?
Bravo velemajstore. Naš ponos.
Ovi pljuvaci samo neka nabroje makar jednog igraca iz BiH koji je osvojio vise od Dzeke, Majstore svaka ti cast!
Babo ručo.
MošnjačkoHrvatska kolčina uputi očajno lošu loptu 5 m od gola ona se odbije od igrača Napolija nazad kolčini koji umalo opet nepromaši gol sa 1m. Daleko najlošiji na terenu i Inter će ove godine izgubiti titulu samo zbog njega
Al kako poslije gola njih babuka sve okupi oko sebe i zagrli ih ko djecu svoju…
Lose je igro, ali se gol broji
Kakav osjecaj za gol, a sve u djelicima sekunde
Dzeko je Svjetska Klasa Igraca.Vazan Bod Interu.Imaju Utakmicu manje protiv Bologne tako da ce bjezat 2 Boda Milanu.A Milano takodjer ide Napoliju.Forza Inter👍💪idemo po Titulu
Ovaj djecak sa Grbavice nije normalan koliko je dobar. BiH nikad ovog covjeka nece imat. Hvala ti sto se za jednu malu zemlju cuje zahvaljujuci tebi Edine.
Ovako sam i ja kume kod Paje treniro dole kontas trebo za Olimpik potpisat kad pred utakmicu nakav frajer kaze doping test a ja brate propaljen svu noc s Keskom na Dobrinji zavrsili brate cuj doping test kakav doping test ja na svemu kume ba
U 35-OJ GODINI IGRA BOLJE NEGO 90% NAPADACA 10 GODINA MLADJIH. NAJBOLJI NAPADAC SA OVIH PROSTORA IKAD UZ IBRAHIMOVICA. DIJAMANT NAS.
Ibrahimovic nema veze sa pvim prostorima.
On je rodjen i odrastao gore, to sto su mu roditelji odavge njega kao kedinku nicim ne cini covjekom s ovih prostora. Svaki covjek je individua za sebe, samo je to bosnji tesko shvatiti.
kako niste u stanju postaviti link za gol kao vas normalan svijet