Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
roma tuga od odbrane.
Pjana majstore,takav jedan ircima zivota ti !!!
da se predstavim, ja sam onaj koji je juce napisao da ce Bajern ovo dobiti 6-0!:) utakmica je bas bila ekstra i ako sam bio ljut sto nisu prenosili Leverkusen i Romu (al ko je i ono mogao znati!)......al jest onaj Giroud jak i borben covjece pa to nije normalno! A Bajern u daleko najlosijem izdanju ove sezone. Stvarno nisam mogao zamislit da Arsenal koji je izgubio od Dinama moze dobiti Bajerna. Al to je samo jedan dokaz vise da danas bas svako svakoga moze dobiti!
Ukoliko ne pokaze 80% od ovog protiv Irske mislim da Pjanica treba na klupu staviti bolje je nekog ko ce se zrtvovati da igra nego neko ko se cuva za Romu...
dobra utakmica! ne svidja mi se ishod al dobra igra ...
bayern sinoc ko da je dosao na odmor, nezainteresiranost, losa igra sinoc
Kladionicka i FIFA mafija cuda radi druze, postaje ocigledno...
Bayern ponovo prodaje utakmice englezima.
Pjanic igra puno bolje za Romu nego za rep.
jel ikom hekno telemah?
Mater hebali samo me bez veze iznervirase, imaju napad za 10 a odbrana im je qarina, kao da su im noge zavezane spagom. Miretu svaka cast, covjek predvodi napad Rome, svaka akcija krece od njega.
al smijesno je kako igraci rome padaju na 20 metara od gola ...pogledajte samo snimak kod pjanicevog gola
Pa, nemoj saam, Safeteeee..... :)
Pobjedu Rome osigurao je Iago Falque, koji je sjajnu kontru koju su izveli Pjanić i Gervinho završio pogotkom za 4:2. Dobra pobjeda Rome :))
Jbt sad pocinju urote, kome su to svabe ikad pustale, oni kad mogu trpaju do vrha, priznajte, cestitajte lijepo su skinuli gace i hopla cvaju zu nul, ko se ljuti upane mu kruti , auffiderzeeen:)))
JARANE MOJ OBORI ME CHELSEA, OBORI ME BAYERN...PA DŽE TO IMA?
Bayern-Arsenal kupljeno :)
Uvedes Dzeku i zijanis 2 vazna boda...