Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Parma propadne, Rengersi propadnu, nikom nista. Jedino "velikani" Celik i Sloboda opstaju uprkos milionskim dugovanjima.
@lacrima i jos igraci okrenu ledja, pa i "navijaci". kad krene stvar na bolje svi se krenu vracati. svi odjednom ginu za klub. zalosno al et,
Pa opstaje i zeljo, a namjestaju 90% utakmica. A jedan juve ispade iz lige radi namjestanja. Zeljo godinama to radi a niko ne raguje. Kako to komentarises?
fazon je sto ne vaze ista pravila za sve, parma, glasgow rendzersi i mnogi drugi klubovi cim su zapali u dugove dobili su nogu dok ima puno primjera gdje sa velikim dugovima igraju i ligu prvaka i nikom nista, o muljanju sa transferima da ne govorimo, daju im zabranu transfera jedan prelazni rok i to je to.
lijepa je to priča , brzo su upali u B ,ali mislim da će proći neko vrijeme , bar jedno 5 godina dok ponovo ulete u A
jos je na kraju falilo da im obeca radna mjesta
Jedete g.... već preko dvije decenije. Jedite još koju narode... Vaš Trio Infernale