Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeste smijesni vi teletabisi sto fudbal pamtite od ronaldinja hahaha
Na koji slalom ste mislili, lik trči pravo.ba
ronaldo i mesi mogu samo da mu ciste kopacke, a i to ako ga lijepo zamole :D Ronaldinho je bio, i sad je a i ostace najbolji fudbaler svih vremena :D
Uživanje ga je gledat i dan danas . Jednostavno čoek zna igrat
e moj Ronaldinjo, mozes u brazilu ovakve slalome pravit...u evropi bi bio skrsen na 40 metara, valjajuc se od bolova po travnjaku pitao bi se sto ti je u zivotu trebalo da se bavis fudbalom...al dobar si ti...nisi ko El Fenomeno al dobro je :)
Nazario Lima i ovaj Manji - sve ostalo su samo blijed(n)e kopije... šta im \"učinje\" jado....
Nije nekad najbolji, nego je i dan danas bolji od Kristine i Lesija skupa zajedno. Po misljenju mnogih najbolji i najtalentovaniji fudbaler svih vremena, momak uvijek s osmjehom na licu igra.
Majstor ostaje majstor!!!