Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valencija zasluženo, žao mi Ajaxa, nagli pad forme. Izgubili su kod kuće u prvenstvu zadnju utakmicu. Ista priča kao i u ovoj utakmici, nisu stvorili pravu šansu.
Zasluzeno??! Ha ha... pa imas li ti pojma sta pricas. 2. Poluvrijeme bez sanse, samo padali i vukli vrijeme. Ovo je cista krivica ajaxa da su izgubili od valencija koja ima jako los tim. (Ima povrijedjenih)
Stavili 1,55 na Ajax a Valencija trebala pobjedu valjda je realno 1,80 zeznuta je Valencia ipak je to ekipa iz spanske lige mada se mora priznat da su ih podcijenili i Chelsea i Ajax lukavo su cekali priliku nako ukoljicki s leđa ko da ti neko sablju zabije slicno i u Primeri igraju kad gube preokrecu a Ajax citavu sezonu blage oscilacije
ovaj ajax ko da je negdje dobre sihre fasovo..prosle godine 1/2 ispadose ove godine najbolja ekipa u grupi i opet ne prodju
Koštao je Chelsea Ajaxa i to pravo.
Sudija, ne Chelsea. 4-4 sa 9 igraca nije lose
Više mislim na onu utakmicu u Amsterdamu.
šta kažu stručnjaci ajax ima najbolji tim idu do kraja a debili ispadoše u grupnoj fazi