Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
U sumu se drva ne nose
hahahahahahahahahahahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Igra se dok siroki ne izjednaci
Sei bella come un gol al 90! 😂😂😂
Oni budu svakako pod hladnim tušom cijelu sezonu
Evo da i ovdje komentiram...nepristrano od velezovca....dobro ste igrali večeras...ali sudia je skroz sjeko široki,nije dao ljudima da igraju..sami vam padaju igrači i svaka faul...ovakvo pristrano suđenje rijetko kada cete imati i niste iskoristili...ali neki slijepci još napadaju sudiu joj,joj...
Zeljini navijaci su navikli na ovakve stresove.
Žilavi i nepredvidljivi Širokobriježani. Njih ko igra na kladionici te predvidi i pogodi kako će odigrati barem dvije tekme u nizu je Bog.
Jel Wagner? :)))))
Još kamion pure pojest.
Siroku prosuo dva boda…
Edise jel opet sudija kriv, velika si neznalica moj edise!
Tanke kone ko samija
Vratit ce se negdje.
Da je Sarajevo, sudija ne bi smio produžiti više od tri minute!
dzaba sve i 8 hiljada kad oni nemaju kuveta zadnji napad odbraniti ...dzaba sve....nemaš napadača...dzaba dzaba ,htjeo je Sablja osvježiti ovom mladjim ali nemaju oni ni snage niti kompasa
Joj kako me Kosoric iznervirao s onim ko fol zadrzavanjem vremena uhh bas amaterski nista nije uradio,imao nazad 2-3 igraca, digni glavu pogledaj jbm mu.
Hajd barem nisu izgubili
E jeste baksuzi.... Fakat Željo jbg. Pozdrav s Koševa