Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Siroki! Bravo Sarajevo! Zeljo....sta reci za vas!?
Svaka čast za široki osvijetlili ste našem fudbalu obraz
Koliko mržnje na portalu pa to je strašno.Svi smo mi u istim problemima.Zašto se zamarati nacionalizmom kada samo zajedno možemo pokrenuti ovu razjedinjenu državu i učiniti da sva tri naroda žive bolje i u miru.Dosta je bilo mržnje prihvatimo i shvatimo da moramo dijeliti ovaj komadić zemlje jer nam druge nema.Briga EU za nas i naše probleme,okrenimo se sebi.Pozdrav od \'\'škutora\'\' iz \'\'Lištice\'\' svim razumnim i dobrim ljudima širom naše male domovine.
eto sta je siroki,jedan provincijski tim koji izlazi u europu zahaljujuci namjestanju
iskreno želim pobjede za sve nase timove u uzvratnim utakmicama.
BRAVO SIROKI, S IGRACEM MANJE CIJELO DRUGO POLUVRIJEME , NE SAMO NE PRIMITI GOL NEGO PORAVNATI REZULTAT PROTIV SNAZNOG PROTIVNIKA NIJE MALA STVAR!!!! SAMO NAPRIJED, MOZETE I KOD NJIH ZABITI, PA STA BOG DRAGI DA!!!!
Za HZ87 Hahahahahaha, pa cijela Austrija i Njemačka je uz nas, a ti jedan turchin se usudiš tako nešto izjaviti! Pa vas muslimane nemože smisliti cijeli svijet osim u Afganistanu i Iraku! Pa vidiš da se Europa bori kako vas iskorjeniti sa ovih prostora!
Stvarno mi je žao što i ja postanem nacionalist kad dođem na komentare i kad vidim koliko neki ljudi mrze...i Hrvati i muslimani...žalosno...htio sam reći neke lijepe riječi i o ostalim klubovima, ali jednostavno ih je nestalo dok sam čitao vijest i komentare...žao mi je što sam postao nacionalist na ovih 5 minuta...ali dan je tako sunčan i lijep...a Široki je dao gol u zadnjoj sekundi...ništa mi neće ovaj dan pokvarit\',nikakvi crnjaci ni ružne stvari...pozdrav svima koji su dobre volje i pravim navijačima koji vole svoj klub a ne troše energiju na mržnju prema drugima...ŠIROKI ŠAMPION, VAZDA I VJEČNO !!!
Miševi bilo je 3.500 gledatelja ali nebitno...hranite svoj narod lažima o Hrvatima u BiH kao i do sada,navikli smo...ali i niste nam toliko bitni...sisajte ga - Široki šampion !!!
Your brain have small capacity.
Samo 2.000 , 2 tisuce , navijaca... mora da su ostali bili zauzeti i pod pokroviteljstvom HDZ-a novog koalicionaog partnera SDP-a napadali i tukli Šteficu Galić ince suprugu Nedeljaka Galića ( Nedje od Ljubuskog )...
I don\'t quite understand. You say that you consider Christians as terrorists?
Samo ti retardu.
No, they are Bosniaqs who took islam religion, because not to be become genocidal scum like orthodox church teaching Serbs. Islam is better then orthofodox, orthodox is terrorist religion.
koliko od vas ne radi nista po cijeli dan i samo drkha kooratz? Ha?
One question. Did bosnian Muslims immigrate to Bosnia from Asia, like Turks?
Posrbice smanji doživljaj. Idi konje timari gospodaru.