Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce'l biti transparenata guznicima a posebno Praljku koji mučki strada od ruke zločinačke?
trebalo je i škriparima zabraniti dolazak na stadion , to bi bilo pošteno , i sigurno je da će Željo igrati u jednijoj mučnoj i neprijateljski raspoloženoj atmosferi.
i jedan i drugi su tradicionalno hrvatski klubovi, nece tu biti belaja
Zeljo ce i Sirokom zabit a hsk sarajvo jos nije izjednacilo.11 krampi hitno treba kod klubskog psihologa radovana na lijecenje
@admir123r45234f2 Tomislav Šipčić: General koji je spalio Vijećnice Tomislav Šipčić dva je puta kratko živio u Sarajevu. Prvi put kada je 1960. godine iz Bileće stigao u ovaj grad i zaigrao u Fudbalskom klubu Željezničar, a drugi kada je kao komandant Sarajevsko-romanijskog korpusa nekoliko mjeseci bio gospodar smrti nad glavnim gradom Bosne i Hercegovine kojeg je u opsadi držao Šipčićev korpus.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Udario brat na brata
@mikelini9 Javlja se simpatizer Obilića sa Koševa
@soja @Rizzo vidi susjeda sa Sadaka arene sto su agresivni...TM88 ohladite malo, uvijek ste bili NKŽ...
Konobar daj škutorima po jednu generalsku pijaču, ja častim
sad ih treba isprašiti u sportu jer su devastirana nacija! kompleksi rade i zato napreeeeed !
ne kontam ujama racunaju 10 utakmoca i zelji 7... valjda racunas isti broj takmicarskih utakmica pa ko je koliko ima pobjeda, poraza i remija
Haj još malo kontaj.
@BijeliLion hajde mozak objasni mi...racuna se isti broj takmicarskih utakmica
Ocekujem prigodne Praljak-transparente i ignorisanje celnika NSBiH skandiranja podrske ratnim zlocincima. U ostalim vijestima: Voda je mokra.
Ko god prodje u polufinale veliki je favorit i za osvajanje Kup-a, mada ne bih otpisao ni Slavka sa Slobodom, to im je jedina sansa da spase sezonu. Kao navijac Zeljeznicara, zelim puno srece momcima i da uspiju osvojiti ovaj trofej. Nek bolji pobijedi, i nek ne bude povreda.