Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rekao bi da mi je žao što su izgubili od najvećih ustaša u državi. Al sa obzirom na to da zenički smetljari protiv tih najvećih ustaša skinu gaće vazda i prime po 5 komada, a protiv sarajevskih klubova se naloze ko da im život o tome ovisi nije mi ih zao ni sekunde.
@RazumaGlas... jebbo ti ustaša mater bolesnu.
@RazumaGlas istina
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sramota
nemojte bit tužni zbog 6 komada, ima i gori klubova. npr sarajevo ga primi 8 puta. jednostavno, muslimani nisu za sporta, više su za rudnik, malter i slično.
talent za sport, duhovitost i inteligencija im je na razini kokoške
Odem na fb stranicu klixa, citam isti ovaj članak i tamo ne vidim ni jednog ovog nacionalistu da valja gluposti.. Svi hrabri i jaki ovdje gdje se ne vidi ko je.... Smiješni ste, idioti bolesni
Jedina dobra stvar ne utakmici je onaj transparent Škripara za Oluju 1995.
TOPNIK SA ŠIROKOG BRIJEGA!!!! 💪🇭🇷
aaa dee gdje su oni robijasi i zenicani sto se smiju porazu Sarajeva od Atalantee hahahaha... pa od Atalante 8:0 aaa ovi od Siiirookog seeest komada hahahababhahab
Od koga mi izgubismo, bem ti pekmez... Željovac
Mene ljudi iz Njemacke zovu i pitaju sta bi sa Sarajevom (8) , inace idem na fax u Sarajevo. Ovako Celik izgubi jebe se kome, niko me ne zove (inace zivim tu)
Iznenadili se sto je najveci bh. klub tako los pa zovu. A za čelik ni ne znaju, sta imaju za to pitat.
@RazumaGlas Pa to i jest cilj bit necujan i neznatan. Kad budu spremni za Evrope ko Zrinski bice druga prica. Svima nam je doslo Kur...a da nam kantaju timove po 7-8 komada
2. Liga! I to vam je puno smetljari.
U pecari se istopila vrla nekvalitetna legura zeničkog čelika.
Ja cu ponovo rec. Celik je pametan bolje gubit i ako treba ispast u 2 ligu nego otic u razigravanje za Evropa ligu, pa se blamirat pred citavim Regionom. Ovako se blamiraju samo sebi i nekoliko stotina navijaca
Tako je. Pametnije igrat u 2. ligi nego u evropskim takmičenjima zato se oni mali bh. klubovi Sarajevo, Željo, Zrinjski bore za Evropu. A oni veliki klubovi Čelik, Zvijezda09, Mladost za ispadanje.
neka nas je sarajevo predstavilo u europi ,mnogo vam hvala divovi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako to da ovaj široki, pa čak i zrinjski vazda nabuse čelika. A onda se isti ti zeničani toliko naloze protiv Sarajeva i Želje. Gdje je taj čelik protiv ustaša? Al neka, bitno je da se ustaše puste. Zato i osvajaju. Zbog ovakvih ciganskih ekipa. DaBogda ispali ove godine.
Cuj kad je dobio. Na Koševu i Grbavici nije vec 30 godina. Al u Zenici teže bodove uzet nego u Širokom i Zapadnom Mostaru.
atalanta i appolon 15 komda za europseke klubove
Ovi smrdljivci celicni su zasluzili igrat u 3 ligi.bravo siroki
hahah DONER BOJSI .....resetovani na fabricke postavke