Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj ne žele igrati, koji bezobrazluk. Registruj onda 3:0 za goste i nek ne igraju. Danima se priča o kiši za vikend i nisu mogli naći drugi teren da se igra.
Ako nece da igraju registrovati 0:3 za Zelju i kraj price
Sad će to Trojkaške kučke u skladu sa željom Poglavnika odgoditi sve do dana koji odgovara Širokom.
Cega se plase u Sirokom Brijegu?
Cega se plase u Sirokom Brijegu?
Tako se igra Zeljo na olvku samo kakvi mišiči
nista evo ja vec ucim ezan da prestane kisa . ako sutra dode siroki i kaze da nece da igraju iako nema vise kise i vode nek ide zelji 3 boda zbog predaje meca .
nema bijeda para da se vrati u Sarajevo pa da opet dolazi hahaahhah
Malo je reci koliko si glup
nek igraju siroki i velez 6. marta
Apsolutno im ništa ne znači. Onda bi, vodeći se time kako si napisao opet imali gust raspored, 2.liga, 6. Kup, 9.liga pa 14.Kup. E jedino ako gledaš kako Želji odgovara koji svakako nije u igri za Kup.
nek igraju siroki i velez 6. marta
Jesmo Država... Nema govora...
Tako je kad kod nas kad nema plan B,ima terena s jako dobrim uslovima zar se ne moze utakmica za sutra da se prolongira u Mostaru,ili bilo gdje drugo.