Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako ono amar... real madrid?
HAHAHA JOJ NAMJESTALJKI U OVOJ ŠABAN LIGI
ŽELJO NIKAD TI NEĆEŠ BITI SARAJEVU NI DO KOLJENA.SARAJEVO JE KLUB POZNAT I PRIZNAT DILJEM SVIJETA.ZA ASIMA FERHATOVIĆA SU ČULI SVI,GDJE SU VAŠE LEGENDE.FK SARAJEVO FOREVER.
Još nešto ostavite mail da vam pošaljem sliku i na njoj vašu ikonu MIRSADA BEŠLIJU gdje pije pivo u restoranu plavo bijeli u Širokom Brijegu,i priča kako je uzeo pare u Škotskoj i da se ovdje zajeb..., da nesmiju izić vani od Manijaka,da je Sarajevo seljački grad,itd...Nas 5 Širokobriježana malo smo si popili pa smo njega doveli iz svlačionice,naravno nitko mu nije rekao ništa na nacionalnoj osnovi,a oni vaši ostali samo gledaju i prate oće li ih neko zovnut na pivu!Ako lažem išta nepomakao se sa ove stolice!ostavite neki mail od manijaka i poslat ću vam sliku! To vam je bilo zadnje kolo Svibanj.dvijetisuće i devete godine dakle 5.2009.
Meni nije jasno što vi stalno spominjete tog Vedrana,pa to je bio ološ,koji sigurno nebi poginuo da vaši \"GRAĐANI\"nisu pravili nered!To je prvo!Drugo Širokobriješka publika je igrače Olimpica pozdravila nakon što je Olimpic razvalioŠirokog na pecari!Rašćić je dobio najveći pljesak!Ako je čovik priznat će!Dalje vi ste opterećeni Širokim Brijegom,pa šta ima veze ako smo mi sa sela,evo npr.Hoffenhaim je selo pa igra Bundesligu!Jesmo jednonacionalni pa i Athletic Bilbao je...I nemojte više spominjat rat,jer ja ću se vratiti u 1941.godinu kad ste vi bili naše cvijeće...Bošnjaci nisu postojali samo Hrvat islamske vjeroispovjesti!A i 91.smo skupa pjevali Ima jedna rijeka i zove se drina... Hvala malo kulture takvim građanima nebi škodilo,još ja seljak moram tome učiti vas građane!
SRAMOTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
izgleda da ne kontaš. rekao sam ti da prepucavanje željo- sarajevo prevazilazi utakmice sa lišticom. imam 35 godina i nagledao sam se dosta prijeratnih utakmica sarajeva. nije meni drago što je lištica pobjedila , nego mi je drago što je meljo zijanio. ako to ne kontaš, onda LAŽEŠ da si ovdje odrastao.a Vedrana nisam zaboravio, nego si ti zaboravio onog klinca sa tramvajske stanice zbodenog u vrat (ničim izazvan) nekoliko dana poslije Vedranovog ubistva. to su napravili ovi tvoji koje poštuješ i voliš samo jer ste iz istog tora. eto ti ih, vodi ih kući, prije svega onog njihovogg vodju albatrosa
Ja lige i govana....
Široki Bilbao bio je bolji, ima najbolju ekipu u BiH samo neuigranu jer su imali lošeg trenera, sad kad ih baka posloži nece ih nitko moći dobit. Nitko suca nebi gonjao u širokim da je dosudio odmah penal!!!!
široki brijeg dvije ulice i 10 kuća,ljudi prije rata igrali sa kozama nogomet i na magarcima dovozili u bosnu grožđe.smokve,paradajz,a vozili pšenicu i kukuruz,a danas pobjeđivaju želju koji je nekad bio institucija,iz glavnog grada bih,ja sramote,uzmite katanac od 100 kila i zakapijajte stadion,a upravu i osima pošaljite nek obrađivaju grožđe u hercegovini,pa kako vas nije stid
Ćao \'zagrepčanec\' iz Vogošće hehe
@ap E moj djecace.......Kao prvo ja sam jedan od onih prije ratnih Pitara koji su išli sa Sarajevom u Beograd,Split,Titograd,Prištinu,Novi Sad........gradove koje ceš ti vidjeti samo na ekskurzij(možda)i.Blizak rod da ne može biti bliskiji igrao mi je u onoj cuvenoj šampionskoj generaciji Sarajeva protiv Mancestera.Zezali smo se i dan danas se zezamo sa komšijama,samo se znalo i danas se zna \"prag tolerancije \".Tebe da je babo (tata)vodio na utakmice kao malog znao bi o cemu ja pricam a ovako šta cuti ja i ti. ti ja....Što se tice komšija sa Grbavice i oni vole ovaj grad i državu kao ja i ti.U ratu tok si ti bio tek u \" planu\" svoih roditelja ginuli su za grad,državu i dostojanstvo.E sada ja tebe pitam je li dostojanstveno slaviti triumf Širokog kluba koji je punih 16 god jednonacionalan,grda koji je i Tito stavio u izolaciju nakon drugog sv.rata.Nek ti malo Babo o tome prica.I na kraju Pitar si a zaboravio si na VEDRANA.
ne možemo ni dobiti kad igramo s igračem manje svaku utakmicu(popović ko da ne i ne igra)...ali nek smo im dokazali bar da ovo nije lištica i da mi ne ganjamo sudce po terenu kad izgubimo,i aplauz su dobili na kraju.j... m i sve škutorsko...
Jeb.liti secesionizam mamu, pa ona okotila tebe
Mozda ce nam ipak ukinuti suspenziju savezu. Ne bi shkutori kupovali utakmice da se ne ide u Evropu.
ćitam ovo o VEDRANU.zašto je išao u široki.oćigledno sa namjerom da prave nerede.šta su trazili to su i dobili
svaka ćast ŠIROKI. BOLJI STE BILI.OVO JE SPORT.ZELJO ZNATE LI KADA ĆETE BITI PRVACI-NIKADA.FORZA FK SARAJEVO