Tottenham 0:0 Man.Utd.
0

Sir Ferguson zadovoljan bodom, Redknapp nije

Totalsport
Alex Ferguson (Foto: AP)
Alex Ferguson (Foto: AP)
Prilično neatraktivnu utakmicu u kojoj su dominirale tvrde odbrane odigrali su Tottenham i Manchester United na White Hart Laneu u 23. kolu engleskog nogometnog prvenstva.

Svjedoči tome u prilog i konačni rezultat 0-0, a oba su se trenera Harry Redknapp i Alex Ferguson složili da su susretom dominirale čvrste odbrane.

"Bila je to tvrda utakmica. Oni nisu stvorili puno prilika, a mi smo bili prilično neoprezni kad smo imali loptu u posjedu. Stoga mislim da je ovaj bod za nas pristojan. Naši odbrambeni igrači bili su posebno dobri, ali u napadu nam je nedostajalo kvalitetno dodavanje", rekao je menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson.

"Obje ekipe dobro su se branile. Dominirali su centralni odbrambeni igrači, a Gallas i Dawson su odradili sjajan posao za nas. Mislim da smo mi bili bliže pobjedi i ako je neka ekipa trebala pobijediti, onda smo to trebali biti mi. Međutim nismo uspjeli stvoriti puno čistih prilika. Mislim da svako tko uzme bodove Manchester Unitedu može reći da je odigrao dobro. Niko ih ove sezone nije pobijedio i možda niti neće. Mislim da će im biti jako teško ne izgubiti do kraja, ali nije nemoguće. Pokušali smo doći do pobjede, posebno smo prijetili u zadnjih 15 minuta, ali bilo ih je teško otvoriti", izjavio je Tottenhamov menadžer Harry Redknapp nakon susreta.