Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošalji nam svog klona i vadi nas iz govana
čovjek koji je znao napravit pitu od govana
Dobro što si preporučio Moyesa. Tipu je trebalo dati šansu i sigurno bi je iskoristio. Ali, ser Alex, nisi smio dopustiti da kormilo preuzme onaj luđak Van Gal. Nije to više ona ekipa koja napada u talasima po 15 ili 20 minuta. On je uškopio i igru i igrače. Gonite ga što prije. Bolje biti i sedmi na ljestvici a imati igru.
1986 godina Liverpool 17 titula,MAncester 7,Ferguson preuzima Mancester iste godine,ostaje do 2010 ili nisam siguran,Liverpool 18 titula,MAncester 20,Fergi najveci si!
Malo morgen