Sarajevo dočekuje Cluj
0
Sinoć na Koševu odjekivalo "Možemo!"
Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretno pitari dobijte tu rumunsku ciganiju.....
J-E-B-E-M VAM MATER SMECARSKU, CIGANSKU I KLOSARSKU... ZA DIJASPORU IMA PRENOS A ZA NAS NEMA...
Sretno Bordo Nacijo!!!!
naprijed sarajevo !
sretno! mada ce cluj ovo dobiti i u gostima!
moze li se gledat kako ova utakmica online?
imal gdje prenos na TV-u?
1 - 2 za cluj, uzvrat .. cluj - sarajevo : 0 - 2 .. yes we can
za dijasporu ce bit preos na hayatu,SRETNO SARAJEVO UZ BOZIJU POMOC MOZETE BAR 2 0 AKOBOG DA,PA NISU NI ONI ROBOTI I ONI SU OD KRVI I MESA,SAMO NAPAD OD PRVE MINUTE
ja ne znam kako nije sramota da drzavna tv ne prenosi utakmicu sarajeva,ZA STA SE PLACA PRETPLATA
mi cemo na kosevo veceras a ti ako hoces sutra pa navijaj
Yes We Can ! :)
sretno vam...mozda i ja i moja grupa budemo prisustvovali... pozz pitarima
1:0 za Sarajevo veceras tamo ce biti petarda
E ovo je lijepo vidjeti,podrsku drugih navijackih skupina,iskreno meni je zao sto su ispali i Siroki i Slavija,volio bih da ima sto vise BH klubova u Europi,ali nazalost svi nasi klubovi su tu negdje,mala je razlika izmedju onog zadnjeg i prvog,samo je u pitanju sreca,i \"malo\" novca... Sutra aBd ocekujem Kosevo,makar 25 000,ipak dolazi momcad koja je Romu digla u Rimu prosle godine,i ekipa koja je jako dobra.. Svu srecu zelim mom timu,i aBd sutra cu ici da ih podrzim,jer koliko god mi se neke stvari gadile,ja ne mogu da ne odem na Kosevo,i koliko god puta sam rekao da necu nikad vise,hocu,jer se bojim da ne propustim nesto,a to nesto uvijek bude,iz ljubavi,i sjecanju prema klubu onako kako ga ja volim gledati i pamtiti sutra idem,i nadam se makar 3 komada Alena Avdica! :) Sutra je nase vecer,sutra se Cluj pece,nek se pece i okrece ko ga j*be kad nije im\'o srece! :)