Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vazno je da su naucili da pjevaju himnu,fudbal ce igrati drugi put
Tužan dan za RS :(
@waha,a vi na strani fasista,u*tasa i svaba,poklopi se usima i ne s*ri
Pa uvijek ste bili, genocidaši
Ja sam to odavno znao da ste vi zadnja rupa
Tako je to kad selektoru trebaju pjevaci, a ne igraci! I ovim komentarom o svirali, on ostaje u domenu muzike! Pa neka proba sa nekim horom, a reprezentaciju Srbije prepusti nekom drugom.
cudno je meni ovo sa utakmicama srbije,redovno najbolji igraci i najiskusniji u odbrani grijese i poklanjaju lopte za gol,a kazu da su u srbiji ojadili kladionice svi se kladili na hrvatsku,tek kako im je bio nasmijan predsjednik saveza za vrijeme utakmice,stvarno cudno...mogao bi ovdje da izbije veliki skandal
SA IMA HAAAA.... PITAJ FIFU, MOZDA TE BIH PRIMI U REPREZENTACIJU.... ILI BOLJE DA TI PRIMIS OD SUSICA
Neznam,da ima veća KAZNA,ne voljeti zemlju u kojoj si rođen!
Ote mi riječ!
duvaj ga mihajlovicu
Pjevaj himnu, vidi hoce li Adem Ljajic pjevati, hodi u kanalizaciju a mi idemo u Brazil I vidi da li Sanu ima novi memorandum o sudbini nacija na Balkanu- a kad se probudite- Kosovo, Crna Gora, BiH i Hrvatska
Svi gube jednom, samo Banja Luka DVA PUTA ! :D
lizite mi Kar ukleti Srbi ;D
@rfgjht Ne mislimo, nego znamo! A bit cemo i uvijek smo bili BOSANCI I HERCEGOVCI! Smece jedno crkni od ljubomore, ti i citava banja luka!
Gospodo u Banja Luci da ste veceras na velikom platou gleadli utakmicu svoje zemlje sad bi se veselili a ovako uzalud vam trud pjevaci pod dirigentskom palicom Mihajlovica.
@rfgjht, znam da bi i ti volio da nisi srbin, ali eto neko mora i to da bude, i ti si bas Qrate srece da ti budes.