Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
leukemia- imao sam slucaj u porodici. nedo bog nikom. uspjesan oporavak..
Razvali bolest kao sto si nekada razvaljivao protivnicke mreze
Izbori se prezivi ali mrzim ljude kao ti jer mrzis i podrzavas zlocince. Toliko
Fudbalski majstor i nekadašnji idol djeci širom bivše Juge. Kasnije tokom rata potpuno razočarao svojim izjavama i stavovima. Svakako želim brzo ozdravljenje.
Prije 19 godina kažeš kolegi da je crna majmunčina pa danas imaš problem sa bijelim krvnim zrncima. Kako god ozdravi pa umri lijepo na kraju i idi Bogu da ti sudi.
Nema nam spasa kao ljudima... Sve gnjide I smradovi.
Puno srece sa oporavkom i zelim ti brz povratak poslu koji obavljas.Tvoja je sreca sigirno da ces se lineciti tamo gdje su struka i medicina na nivou.
Želim mu ozdravljenje, ali ko čovjek je veoma loš.
Nema tu borbe buraz i nikakva" volja "tu ne pomaze niti ce se cudo desiti.Od volje i borbe se nisi razbolio pa te ona nece ni izlijeciti. Ako to prihvatis iskoristit ces maksimalno vrijeme koje ti je preostalo.
Bolest nazalost ne bira i niko nije imun na nju, ni jedan covjek, da ljudsko buce, COVJEK crn,bijel,zut,musliman,pravoslavac,katolik...
Selam za Arkana kad ga vidis aBd uskoro
da si bar upola bio čovjek kao fudbaler , sretno u borbi sa bolesti
@coralbio Vidi se odmah po nacinu i kulturi izrazavanja da si veliki vjernik, ima vas dosta takvih. Sprcim ti i tebe i vjeru ti koja god da je.Debilcino retardirana!
Ja te ne volim, ali zelim ti da ozdravis i zivis svoj zivot dalje.
Uvijek sam mrzio ovog četnika, kao što sam uvijek mrzio i Emira Hadžihafizbegovića... Inače nisam čovjek sklon mržnji, ali neke ljudske izrode naprosto ne možeš tretirati drugačije...
@dubrava1929 Mnogo toga...
Brz oporavak i dug život Želi ti Adem Ljajić.