Miroslav Ćiro Blažević
0
"Sine, napit ću se k'o zemlja"
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Mikica piikica Slušaj _P.E.D.E.R.Č.I.N.O!!! \"Dednu\" ćemo se mi GROMADE od ljudi, al sa svojim _K.U.R.Č.I.N.A.M.A_ u tvoje mame kurrveštine PIIČKURINU smrrdljiivu!!! .....:D ;) Nekih 6 do 8 četniikčića bacili par kamenica na džip Kenana Hodžića iz KOTORSKOG, a to je i bilo kod KOTORSKOG, a ne u Doboju. A kad je mali Keno izvuko pištolj, tih par četnikčića se ODMAH razbježalo u vidu magle, jer su naši momci izašli iz automobila, pošto svi hvala Bogu imamo uredno prijavljeno vatreno oružje. Za one koji ne znaju, u naselju KOTORSKO (oko 20 km od Doboja), živi oko 4000 stanovnika, od kojih su oko 3700 muslimani, a ostalo pravoslavci koji su se BESPRAVNO tu naselili na tuđoj privatnoj zemlji. Biće i tu OTETO-PROKLETO. Kad god hoćeš i gdje hoćeš da te mama otpremi u sanduku pa u grrob, samo javi, i mi STIŽEMO 100%!!! Pa nismo mi Bosančerosi LAŽLJIVCI ko vi četniičko-fašiistoidne piizdurine! BOSNA DRRROOOBIIII BELGIJU I SVE REPREZENTACIJE!!!! ;)
ajde sa ciro, evo pobijedili smo.. Valja se napiti, nemoj biti P...r
Svaka cast i da Vas sreca posluzi i kod ostalih protivnika. Radujmo se svi zajedno. Sretno Vam bilo, Bosanci i Hercegovci.
Hajmo Bosno Bosno
Gdje li se dedose ,ove gore \'\'gromade od ljudi\'\' da im se na_ebemo mamice ! Trta ! Makicu vam balindjursku!!
jel zna neko hoce li biti prenos ispred narodnog pozorista??
Grupa navijača Bosne i Hercegovine napadnuta je danas na ulazu u Doboj, gdje im je postavljena zasjeda. U napadu je kamenovano nekoliko automobila, koji su na sebi imali obilježja naše države. Prema za sada još nepotvrđenim informacijama, kolona od pet do šest automobila sa bh. navijačima, koji su se iz pravca Tuzlanskog kantona kretali ka Zenici, gdje večeras na stadionu Bilino polje fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine igra susret kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo sa Belgijom. Koloni automobila je na ulasku u Doboj postavljena zasjeda, automobili su kamenovani, a prema za sada nepotvrđenim informacijama, nekoliko osoba je lakše povrijeđeno. Sramotna je i žalosna činjenica da navijači jedne državu bivaju napadnuti u svojoj državi zato jer nose obilježja svoje domovine?! Nažalost, situacija je takva, pa pozivamo sve navijače koji se tokom dana kreću ka Zenici, a koji prolaze kroz teritorij Republike Srpske - na oprez.
NEK\' GORE BAKLJE SA SVIH STRANA!!!!!!!!!!!
kolega Tz, informacija da su nasi navijaci kamenovani je TAČNA, neki papci su im na ulazu u doboj postavili zasjedu i kamenovali ih, nekoliko ih je lakse povrijedjeno, sramota, stoka ostaje stoka, pozdrav svim normalnim ljudima vise informacija na sportsport.ba
Ciro druze stari,ni ja ne pijem,ali ne garantujem da se veceras necu napiti.U zdravlje svima.Ljudi molimo vas ja i Ciro:NEMOJTE VECERAS PJANI VOZITI.Neka nas sve skupa cuva DRAGI BOG.
Prenos utakmice preko interneta sa SopCast: sop://broker.sopcast.com :3912/6455 sop://broker.sopcast.com :3912/73933 sop://broker.sopcast.com :3912/74195 Naprijed BiH...
Napravit ćemo podvarak od Belgije!
u cemu je fazon oko ove utakmice?
ti si kralj hahahahaha a sto se ismija
Da li ko zna gdje bi mogao gledati utakmicu preko interneta? Hvala