Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje su to pi*ke u sindikatu, traze odstranjenje Topalovica, a Gigovica koji godinama pravi horor od lige ne smiju ni spomenuti!!
Sudija, kao i vecina ostalih u nasoj ligi, sa zadatkom. Izgleda da mu ono izgoreno auto, nije nimalo doslo do pameti. Sto prije ovog a i ovakve imbecile izbacimo iz sporta to bolje
Kakvim zadqtkom, sudija im produzi 10 minuta utakmicu, osteti Igman u dva navrata i sudija im kriv provocira ih, hahahahahahahah, kakve nwbuloze sve necu procitati. Cocalicu 4 utakmice najmanje teeba dati za ono ponasanje, retardirani levat!!!!
Jel ovo onaj sto ga zapalise u Mostaru??
Sta je vama ljudima po komentarima ovdje? Niko nije osporio sudjenje sem eto sto u sred Zeljinog napada on prekida igru da bi Igman uradio izmjenu. Ovdje se radi o neprofesionalnom ponasanju, sudije su svakako placenici i sad kad se Zeljo prvi javno naklati svima na kosti da se nesto poduzme vi serete, ko da gledam najvise pitari. Pa prvi ste se vi bunili kad ste xy puta bili osteceni al samo po komentarima. Sto niste nesto poduzeli? Zelji napokon urodilo plodom pa ubi zavist😂
Iskren da budem nisam gledao utakmicu ali ako se iznova i iznova ponavlja ime ovog teleta onda..
Smijesni ste, do sada sutili na svaku kradju ekipa na terenu od strane sudija i sada se javili kad je sudjenje bilo 50:50
OVAJ SINDIKAT JE PRISTRASAN! NISU ISTI ARSINI ZA SVE KLUBOVE NITI ZA SUDIJE!!!
Sudijama , dajte osjetljivije mikrofone da se moze cuti razgovor izmedju njega i igraca
Hahaha, pazi ti hajke, pa hajde fakini priznajte da ste zadnjih 20 minuta neprestano psovali sudiji od majke pa nadalje sto ga je ispizdilo vjerovatno. Vaku gamad majka ne radja na daleko !!!!
Sabrija svakako mora napustiti BH fudbal,al ne kontam likove, kao sudija kriv jer im se smijao, a maltene perfektno odsudio, cak i ostetio Igmana. Uglavnom SAVEZ NAPOLJE!
Sve sudije treba otjerati jer je ovo prevrsilo svaku mjeru
Nabijem na k i Cocalica i sindikat, balerinama iz Zelje svako kriv samo oni nisu ni za sto krivi, nakon najvece kradje i nepravde koju sam gledao u fudbalu (Leotar - Igman) nesto se nisu oglasavali a gigovic prosao bez bilo kave kazne.
Koliko je Dzidić nepismen toliko je i sam sindikat. Bar uposlite jednog pravnika, ovako samo srozavate i onako nisku reputaciju sindikata. Ali to je kad fudbaleri pocnu glumiti pravnike. Dzidiću svi od Meokusnica do Crkvica znaju koliko si nepismen