Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga boli qr.a.c o misljenju nekog 11-godisnjeg balavca?! I ovaj Chamakh lud, s djecom se raspravlja...
Gdje ide ovaj svijet, čuj on da se dokazuje balavcu. O mama mia, pa šta je ovo. A Chamakh mislim jedini igrač u historiji lp koji je zabio na 6ili 7 tekmi zaredom bar po jedan gol.
realno-ako prvo popushi mi neku stvar,kao drugo pisi imena igraca kako se pisu,sto znaci budi pismen scezny nije promasaj,jedan je od boljih golmana,ako ikako pratis fudbal,a ne sulejmana na obn-u,tako da se ne petljaj u arsenalov squad,da si kakav majstor,ne bi ti sad ovdje sjedio i piso komentare,zato mrs u p.m
Naporna si vise... ne kazem da se ne slazem sa tvojim "izjavama".. ali treba ti cunu u usta stavit pa da sutis malo...
mali je neodgojen i neupučen, nema smisla da vrijeđa svjetsku klasu napadača
chmakh je dobar igrač,ali ga ne voli wenger,koji je mislio,kad ga je dovodio, da je ovaj francuz,kad ono marokanac sa francuskim prezimenom...
Htjedoh reći nije osvojio trofej xD Sori.
Mali ima svega 11 godina, a pametno zbori. Šamak je francuska prevara, isto kao i Žiru. Zbog ovakvih transfera Arsenal već godinama nije osvojio transfer. Da spomenem još neke retarde u topničkom timu - Đuru, Dženkinson, Žervinjo, Ščešnji, Košćelni (prvi strijelac kada se gledaju autogolovi) i mnogi drugi. Sve što je valjalo u tom klubu pobjeglo je glavom bez obzira.
ZNAŠ LI TI GDJE JE MOJ SULJO????
VOLIM TE SULJO! ALI AKO NISI GDJE NA PUTU DA ŠTA UKRADEŠ SVOJOJ LJEPOTICI OSTAVIT ĆU TE! NEMA CIGI LIGI ZA TEBE!