Nesretan zbog posudbe
11

Sin vlasnika West Hama "popljuvao" novopridošlog Chamakha

Totalsport
Chamakh
Chamakh
Samo dan nakon što je iz Arsenala stigao na šestomjesečnu posudbu u West Ham, marokanski nogometaš Marouane Chamakh naišao je na nezadovoljstvo navijača "Čekićara"...

Jedanaestogodišnji Jack Sullivan, sin vlasnika kluba Davida Sullivana, oglasio se putem Twittera o potezu svog oca i struke kluba vezanog za dovođenje marokanskog nogometaša, koji prilike u Arsenalu dobiva na kapaljku i uglavnom ih ne koristi.

"Tužan sam zbog vijesti da je Chamakh potpisao na šest mjeseci. Ja ga definitivno ne bih dovodio. Nadam se da mi može dokazati da sam bio u krivu", napisao je vlasnikov sin.

Chamakh (28) je čak odlučio odgovoriti na taj "tweet" i sve preostale koji su uglavnom bili negativnog sadržaja kada su njegove kvalitete u pitanju.

"Ne želim više trošiti svoje vrijeme. Želim odmah doprinijeti uspjehu kluba. U Arsenalu je sustav igre s jednim napadačem i stoga nisam dobivao puno prilika. Nadam se da će se to u West Hamu promijeniti, jer znam da sam kvalitetan napadač", napisao je Marokanac.

U cijeloj dosadašnjoj sezoni je Chamakh postigao tek dva pogotka i to oba u legendarnom ogledu Liga kupa u kojem je Arsenal sa 7-5 pobijedio Reading.

Chamakh je 2010. godine došao u Arsenal iz Bordeauxa, ali se u ni jednom trenutku bivanja na Emiratesu nije na najbolji način snašao u tom okruženju. Ranije je u Le Championnatu bio jedan od najboljih strijelaca kompletne lige.