Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahahahhahaha xD
Kad ono nije hahahaha nego još gore ahahaha.... Vala kad vidiš ovu komediju nije ni čudo. AMARE ENO PAO BRUCE LEE U MOSTARU IDI POPRAVI GA, VIDIM DA SI U FANTASY FAZONU :)
Ja Amawa i komedije majko mila. Oplakah. Kontam sanjam ili čitam viceve dana, pardon viceve milenija.
dijete moje lijepo...vidi kako je objesio brcine...zlato tajino...
Glupost se siri ko kuga, bojim se da I ja sta slicno ne uradim
molimo navijace udbasko genocidne tvorevine zvane fks da odgmizu za teme, obzirom da im koeficijent inteligencije nije niti ce biti dovoljno visok da shvate poentu ovog clanka. pored ovoga, zelimo i da pozdravimo sve simpatizere pomenutog kluba iz janje (mjesto rodjenja managera) i plava i gusinja (mjesto rodjenja alfe i omege). ugodan ostatak decenijskog gledanja u nasa ledja vam zelimo ;)
Logično,mali je odrastao i sposoban je razmišljati svojom glavom kao i svi ostali članovi želje,tako da zna šta mu je najpametnije.
ovo je bolje od prvoaprilske šale :))))))))))))))
Amar Amar Osim Osim
ma doci ce sigurno, pa ko ce drugi doc ako nece princ engleske...hahahahahah, oplakah :D
Da nije smiješno, bilo bi žalosno. :/
Sto jes jes glupost velika ali zar se pitari ne bi trebali zamarite time kako ce se ove sezone boriti da ostanu u prvoj ligi a ne da brinu o tome sto prvaci mogu biti dovoljno opusteni da se zajebaju sa sitnicama.
zamarati
dosta ulizivanja hahaha
Pa pitari jeste li uvukli u prkno onom sa Dalekog Istoka?
jbg kralj ih osnovo red je da nekom princu daju clanstvo hahahahahahhahahahahahah
krkos=krkan !? Nas nije osnovao kralj, mi smo osnovani od strane radničke klase i ponosimo se time, to što ste vi osnovani od strane vlade, što se svojevremeno liga proširivala da ne ispadnete itd. vas samo čini manjim klubom od nas :) VOLIM TE ŽELJO!
Cuj postao clan Zeljeznicara ?! a malac trenutno samo zna za sisu i spavanje :D
Cus sprdnje ove 😂
LJUBOMORNE DUŠE MOGU DA GA PUŠE! MALENE VIRŠLICE JEDITE SE!
Fakat si ljubomoran na manijake što imaju PRAVI klub, a ne šprdanciju od kluba.
Što znači da sam i ja upravu čim si se uhvatio ovoga ko pijan plota!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj majko mila... gori su od Zanatlije postali :) jos samo da podju organizovat putovanja na utakmice reprezentzacije .... sa strumpfovima u Slovacku za samo 200KM HAHAHAHAHA
Podrži Šampione sa Grbavice , BUDI ŽELJO ! 1921