Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je klub koji pazljivo bira igrace i koji gleda svaki dinar pametno da potrosi
Pusti ga na mamu malo
Kolas Tenk T-92...
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Stvarno smo jadni ako nam je ovo vijest, a kolasinca u najmanju ruku omalovazas dragi novinar. Koga briga sta kaze ovaj djecak?
@midcity jesi glup pitchka ti materina. Pa jesi li procito da su ga i u Arsenalu stavili na naslovnicu kao igraca utakmice
Ne znam cemu takav komentar. Razlika je. Uredu ako Arsenal to objavi, dobro igraju, Bekam je na tribinama, mali mu gotivi Arsenali pohvalio je Kolasinca. Al ako to objavi klix, stice se dojam da smo ponosni jer ga je pohvalio Bekamov mali. Moze biti Bogov, njegovo misljenje nije relevantno jer je dijete. I pichka tebi materina seljaku
Romeo, koje si ti jaje? Kvazi Beckham...
Više mi je pseudo Victoria haha
ovaj mali je inace veliki strucnjak
A šta su rekli amiđa i daiđa?
Pozdravili su ti mamicu........
ako se ne povrijedi do sljedece utakmice. odigra jednu dobro, i onda pola godine van terena, ko da je od sampite, a istovremeno izgleda ko rasplodni bik - puca od snage.
hahaha dobro si