Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dusa jedna mala.......eto svi budale osim tebe
I onih navijaca sto su za njim uzvikivali fašisticke rijeci.
Nece magarac nikad ukapirat da nije konj, nego obicna magarcina!!!!
HAJDE NE SERITE, OVAMO CETNICI POSTAVLJAJU PLOCE ZA MONSTRUMA KOJI JE POBIO ZA TRI DANA CJELOKUPNU MUSKU POPULACIJU JEDNE REGIJE, A S DRUGE STRANE KAO SNEBIVAJU SE NA "ZA DOM SPREMNI". STO NISU OSUDILI NASTASICA I KOLAROVA ZA OCILE POD KOJIMA SU CETNICI POBILI U II SVJETSKOM RATU DESETINE HILJADA NEDUZNIH CIVILA BOSNJAKA?
SLAZEM SE SA SIMUNICEM, PROCETNICKI LOBI U FIFA I UEFA JE I PREVELIK. TREBA GA SKRSITI!
ovo kao u shkoli kad se bilo: "a joj, zaboravio sam i Vukovar spomenuti, mogao sam i trojku da izvuchem, joj kako se nisam sjetio..."
ide kaže šimunić i naiđe na komšiju, komšija nosi crijep, kaže njemu šimunić za dom, ne kaže komšija za štalu
Pa zasto nisi posvetio pobjedu Vukovaru nebi ti niko A rekao ?Ovako si seljak ispao i nastetio svima .Vidio si kako to Miske radi "Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej "
Simunicu kokice u ruke i daljinski i uzivaj u sp sa kauca.
AJ jOE NE SERI .... ZAJE-BAO SI SE I ETO , NIIE MRTVA GLAVA ....
Koga je briga sta si trebao nacisto sad govori sta hoces i gledaj kako Brazil gazi i gazi preko Croatie
Ma boli te wurac Šime ! Bitno je da je Hrvatska direktno izbacila smrdijance iz borbe za Brasil !
Zasto moramo da citamo ovako glupe tekstove i jos gluplje komentare? Totalno nebitan covjek. De sklonite ovo, sto prije ...
Pa eto sad ga spominji h*** ti on djete
Eto, svijet se urotio da zbog njega, budale, kazni hrvatski narod. Prejak je.
e sad si za penziju spreman :D
" Za gledanje ispred malog TV ekrana spreman ! " Moj simunicu koji si ti retardinho.
Htjeo hajvan gledati SP kući za to se i spremio.
ANKETA Kakav plasman predviđate Zmajevima na Svjetskom prvenstvu? Neće proći grupu (13685) 37% Šampioni (11961) 32% Prolazak grupne faze takmičenja (6320) 17% Čertvrfinale (2208) 6% Ne pratim nogomet (1453) 4% Finale (976) 3% Polufinale (639) 2%
Nesto ti lose ide matematika, mozda da se drugi osnovne ponovo ? A i anketa ti je vise nego ofirna, vjerovatno si je sproveo u sirokom, grudama, laktasima, foci..
Jes mi ga zao