Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
klasmxly
Sto mi ovaj trener odvratan
mislim da če athletic bilbao pobjediti i navijam za njih!
prvo ste napisali \"..trener Madriđana Diego Simeone\", pa u nastavku \"izjavio je argentinski stručnjak kojeg na klupi Baska\". Pripazite sta prepisujete malo
P.i.p.o ozeni me!
http://www.travian.ba/?uc=ba2_1186
Sigurno se vec dugo vremena pitate ko sam ja... a pa da vam i to otkrijem! Za pocetak cu se malkice opisati... Visok sam 1,52 a isto toliko sam i tezak (pravi dasa sto bi rekla moja nana) hihi. idem u srednju ... skolu i 2 sam razred. U slobodno vrijeme visim za kompjuterom i vrijedjam ljude na svim mogucim osnovama. Kazu da sam iskompleksiran (a ja se slazem) samo necu da priznam. Inace kad zavrsim skolu planiram se ozbiljnije posvetiti \"visenju\" za kompom i vrijedjanju svih koji nisu moji istomisljenici. Navijam za Barcu i Zelju, za Barcu jer tamo igra Messi koji me podsjeca na mene (fizicki) a za Zelju jer su najbolji (pa da mogu provocirat ljude) jer mi b.a.l.a.v.c.i tako radimo. Najvise volim da lajkam vlastite komentare, mozda jeste malo pateticno al djaba meni je to duša.To bi bilo to za pocetak, ako ima jos pitanja pitajte hehehe. Pusica!