Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vaš menadžer je tako govorio jer je glup,logično
ovakvih je 90% idiota koji veze nemaju,sto kazu \"ko sve ima pristup internetu dodje mi da ga iskljucim\" filozofi...
a sta je ovo :) http://j.gs/1663782/mypictures
Nek stavi Mancini Džeku protiv NewCastle-a, eno Torres trpa, sigurno će i Džeko.
hahahahahahahahaha....navijaj brate za onog ko osvoji ... hahahahaha
ahahaha bi bila senzacija kad bi ih newcastle uzeo sad
Joj kako je ovo glupo. City vodio ono na početku dosta ispred United-a i normalno ja za City navijao. I sad krene ih stizati United, ja kontam ma hajde valjda ih neće stići, kad ih pređu i odu na +8. I ja kontam ma bježi ba, idem ja za United navijati. I krenem ja navijati za United, kad hop, uzme ih Wigan, remi s Evertonom, kontam hajd\' uzet će City, kad tamo City njih uzme i sad City prvi. I ja sad ako opet počnem za City navijati, k\'o da gledam da će uzeti United. Šta da radim? Hoću da osvoji onaj za koga ja navijam.
ma ja a prije sedmicu mancini lafo cestito fergusonu na tituli ja mamlaza
potpuno bi bilo nezasluzeno da ovaj smrdljiva bogata ekipa osvoji trofej.... Ako osvoje jedva su je osvojili,pa ja nemogu da vjerujem 500 miliona eura su potrosili a jedva uzeli UNITED vrijedan skoro 2 miliona haha... smjesna ekipa je ovaj shity sto kazu raja...
Džeko jeste jarane, i to odavno
usro si se kad je bilo +8 za Unitet, majmune ...
lazes pick.o sminkerska