Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje ste mudonje?
Hocel bit posjete , stvarno , dodjemo gledat ublehe one a da ne gledamo Ligu Prvaka pa zene zene , al su na nivou 32 ekipe u svjetu
Pokazite ovim nasim muskim ubleharima kako se igra evropa,mozda primadone nesto i nauce,ako nista skontace da vi djevojke imate veca daMU od njih...cure sretno pa kako god zavrsilo,vi ste vec ispisale historiju bh fudbala!!!
Jedino nas zene mogu izvuci. Ne samo u fudbalskoj Ligi prvaka, u politici takodje, i sudbinskim pitanjima po BiH-u. Zato, muskadijo, dokazano smo nesposobni, priznajmo poraz i ... dajmo vlast zenama. Recept za uspjeh. Sretno, zmajcice!
Vi ste vec usle u istoriju