Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne nogu navijaci Reala da prihvate cinjenicu da ne mogu biti ekipa kao sa Ronaldom, nisam njegov fan ali frajer je odveo Real na neke totalno druge razine fudbala i sta sada, svaka jaca ekipa i oni kiksaju, tjese se sa Modricem koji ne moze biti isti nivo kao sa Ronaldom, isto kao i Özil (bio svjetska klasa u Realu) i kada je otisao ljudi mu se smiju..
Real, a crveni dresovi. Tu se nešto pobrkalo.
osvojili u zadnjij 5 god. sto 90% klubova nije u svojoj historiji, a vjerovatno i nece nikad..
uzeli sve pa him odose i trener i najbolji igrac. Zasto. karakteri od ljudi. posebno Zidane. Vidio coek da je sve stela. Nikad ih nisam volio. ako su i bili derbiji sa Barcom to je bilo 90ih. Ovo iz 2010ih pa na ovamo jos kad je doso Messi cisto sranje i kreiranje laznih superklubova, superzvijezda radi UEFA i FIFA profita.
Hala bez Penalda i sudacke pomoci prosjecna ekipa
Dvije ozbiljnije tekme u novoj sezoni koje su imali, Atletico i Sevilla, obje izgubili
ooooooooj omerEeEe
Kolo rusenja Barce i Reala! Mora i to doci. Cak vise ova godina bi mogla biti jako zanimljiva u spanskom prvenstvu
Ovaj trener Reala je gori od trenera Barcelone...on kod 0:3 uvodi jednog Cebalosa...a izvodi jedinog raspolozenog, Modrica... Sramota od kraljevskog kluba...
to sam i ja pomislio.. kakav ba ceballos jajaj