Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjace utakmice i najzanimljivije ima liverpool, uvijek bruku golova bude. Osim ako navijas za njih onda je svaka tekma srcani udar u najavi
Nas derbi za 100 godina nece imati ovoliko golova na utakmici..
Ekipa koja ne moze sacuvati 3-0 to nije ekipa, to je taraba od ekipe.
Loven još jednom pokazao da je katastrofa. Pod hitno moraju u januaru dovesti boljeg defanzivca. Moreno je bio još gori.
Kockati se na Ligu Šampiona i Evrope mene vazda udari mač sa dva kraja i dvije oštrice??!!
Klavan kojem prolazi Vedad Ibisevic nikako ne može držati odbranu ekipe kao što je Liverpool, a kamoli pozer i šminker poput Lovrena.
Ja odbrane liverpoola panjevi sredina i spic odlicni,kada bi kloop doveo neke malo bolje odbradbene igrace sigurno bi vidjeli onaj stari liverpool,mada mi ni firminho nije nesto u PL fali jos jedan mozda spic.
cestitke Mesanovicu na prvijencu u Ligi Prvaka, nije mala stvar igrati do neki dan u BHTPL a sada zabiti u LP...
Fudbal je (postao) pederski sport.
Sevilla je svakako bila bolja cijelu utakmicu, a Liverpoolovi golovi iz kornera su cista sreca. Sevilla igra nogomet, Liverpoolu se igra svodi na kornere i utrkivanje Salah i Manea u kontranapadima.
Kako je ovaj Liverpool jad od kluba... Mogu toliko toga postići ali luzerski mentalitet ih krasi. 3-0 vodstvo zijane. Zato nikad neće biti na Barçinom, Bayernovom, Unitedovom nivou. Visca el Barça Glory Glory Man United
A Monako nabijem na k, fukare!!!
hahah liverpul i njihova odbrana , pokrpi to klope pa da se imas cemu nadat ko covjek
Ja utakmice braćo mila prste sam sebi pojeo
Gdje je onaj Daki da pogvali Englesku ligu opet