Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MESSI najbolji igrac ikad pricajte vi sta ocete
Messilona
Dok sudija ne svira ne otpisuj ogromnu Barcelonu
Barca ima ogromnu prednost u La Ligi i logično je da neće baš zapinjati. A Sevilla svakako nije bezvezan tim
nemam nikako srece, pogodim X za Romu i X za Napoli i Barcelona me zezne.
ne moze sevila ostat bez 3 boda ako su odigrali nerijeseno. izgubili su 2 boda jer su 1 osvojili, logicno, ali izgubili su 2 a ne 3, jer su vodili. da su gubili pa izjednacili onda su osvojili 1 bod. da su vodili pa izgubili tekmu onda su izgubili 3 boda. novinar ne zna abecedu al on pise i pise.
vodili su do posljednjih minuta, 3 boda bila zicer, ispustili priliku da ostane tako do kraja, tako gledano jesu izgubili 3 boda.
Ti si baš dobar ludak.
Messi dokaz da vanzemaljci postoje
Lud je ovaj Messi
@JOPA Procitao.. Da nisam, ne bih ti komentarisao. Da li znas sta znaci preokrenuti rezultat?
Mesi: Sam protiv svih!
Bez Messia prosječna ekipa.
Nevjerovatno koliko jedan igrač znači jednoj ekipi. Definitivno najbolji ikada.
Nevjerovatno koliko jedan igrač znači jednoj ekipi. Definitivno najbolji ikada.
Odavno nisam glesao losoju Barcu.Sva ihra zavisi od Lea.
Eto to je je bio primjer sta ce ovaj tim biti bez Messija dzaba Osmani dzaba Coutinho dzaba bakraci bez Messija su prosjecna ekipa i to je cinjenica
Treba biti realan i reci da niko ove sezone nije ovako nadigrao Barsu kao sto je Sevilja danas steta samo za onolike propustene sanse
upravu si nema govora.