Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolo, pojdi govno.
Ovi p.r.a.v.o.s.l.a.v.c.i izgleda idu svih na smrkanje, nikada normalnog nisam upoznao od svrbije pa do rusije, j.e.b.e.s im m.a.t.e.r koji su izrod ...
Rekuperaciju? :o
vidi se da je nekada igrao u zabarsko-mafijaskoj zemlji, cijim ziteljima se ponjamke u stau kao i svim navijacima-zabarima poganim. vidi se da je nekada igrao u zabarsko-mafijaskoj zemlji, cijim ziteljima se ponjamke u stau kao i svim navijacima-zabarima poganim. vidi se da je nekada igrao u zabarsko-mafijaskoj zemlji, cijim ziteljima se ponjamke u stau kao i svim navijacima-zabarima poganim. vidi se da je nekada igrao u zabarsko-mafijaskoj zemlji, cijim ziteljima se ponjamke u stau kao i svim navijacima-zabarima poganim. vidi se da je nekada igrao u zabarsko-mafijaskoj zemlji, cijim ziteljima se ponjamke u stau kao i svim navijacima-zabarima poganim. vidi se da je nekada igrao u zabarsko-mafijaskoj zemlji, cijim ziteljima se ponjamke u stau kao i svim navijacima-zabarima poganim.
uz malo srece, mozemo i mi do finala :D, isto ti dodje ta tvoja izjava moj sevcenko
Ako moze Ukrajina moze i Bosna. :D
ovi gori od italijana,pa mogla je i bosna al nedaju joj................