Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
doslo iz guzice u glavu sto bi se reklo. Iako se silvio plaho prevario , nije to onaj stari ševket
Nije dovoljno dobar za Chelsea...jedino bi Kaka imao mjesto medju 14-15 igraca....
Ševchenko i njegov nekadašnji kolega iz dinama rebrov su potvrdili da nisu sposobni igrati u Engleskom premiershipu, odnosno da im ne leži ta liga. Oba se smatraju najvećim promašajima u engleskom nogometu.
ma nemoze on biti kao prije nikako.puno je sporiji nego prije nema vise u njemu explozivnosti sto mu je bio glavni adut posto i nije neki dribler
Nazalost - jedna predivna karijera - upropastena novcem i pohlepom. Ove slike ce ostat samo uspomena. Imali smo i mi jednog takvog - Elvira Baljica. Svi znamo kako je zavrsio.
Doslo iz guze u glavu...
Ne znam, koji je k..., i isao ... J... ga Chelsea i Abramovic ...
E moj Ševko, hajde što si otišo i pojeo govno, nego što se vraćaš. Mogo si barem biti idol djece u Milanellu.