Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin Andriy Shevchenko! Legenda svjetskog nogometa, ljudina od glave do pete, trofeja na pretek, a nikada ni jedan jedini skandal. Svaka čast majstore. FORZA SHEVA!!!
Kad se samo sjetim italijanske lige od prije nekoliko godina. Kad god Milan zabije gol, zna se ko je zaslužan. Sretno princu od Ukrajine sa željom da osvoji i reprezentativni trofej, kad je sa klubovima poharao evropu.
@ hmmmm jest kad bi bilo 32 ekipe malo racunaj pa onda reci
Idemo braco pravoslavna , naprijed Rusija Grcka ,Ukrajina uraaaaaaa
DVAMA GOLOVIMA?????
vidi ti ovog ravnog stomaka, a ovi nasi bosanci sve pivske odvalili
Palac gore za LEGENDU!
komentator sinoc bio najludju : kut, greda wtf?! kaze: \" dobar udarac glavom ibrahimovica, ali greda je bila jaca \" haha od koga je bila jaca od zlatanove glave xD svasta covjek moze cuti haha
Pošto su domačini ne moraju igrati osminu finala ha ha ha ha
ZAR NIJE ŠESNAESTINA PRIJE ČETVRTINE :S
najzgodniji fudbaler ikad... kako netko moze biti tako prirodno lijep?
ševa stara dobra kurawa
Bosanci Ćorluka,Mandzukic,Jelavic,Rakitic,Srna...dominiraju EUROM...