Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi moji, pa njih ni albanci ne vole!
Boošnjoooki i logika!Za Bošnju su šiptarija na Kosovu Kosovari, a stanovnici BiH su bošnjaci, bošnjaci pravoslavci, bošnjaci katolici, bosanci pravoslavci...ali zato nisu "bosanci i hercegovaci", jer Booošnjookicu ebe ovo hercegovac. Kada bi na neki način Boošnjooki ukinuo hercegovac...ufff frustracije... Ko vas balavurdiju ne zna, skupo bi vas platio!
Mozda im zemlju drugi zovu Albanija ali oni sebe nazivaju siptarima a svoju zemlju Scipnija,sto se moze i proveriti,tako da bi najpravilniji naziv bio siptari.Sto se tice Kosova,ono je Srbija,sto i sam naziv govori da je to rec slovenskog tj srpskog porekla,a ispravan je termin kosovci.
@drinsky1 Upravo tako,a pokusaj siptara je da Kosovo predstave kao Dardaniju,jer sebe smatraju potomcima Ilira za sta nemaju nikakve dokaze.Sa druge strane naziv Metohija potice od grcke reci i oznacava crkveni posed,sto opet pobija njihove teorije jer su oni muslimani i taj deo pokusavaju da nazovu Dukadjin,po Leki Dukadjinu koji je takodje imao srpske krvi kao i Skenderbeg,no najveca krivica je nas Srba sto im tako nesto dozvoljavamo da cine.
@drinsky1 Dolazak turaka na balkan nas je sve unazadio realno!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čovjek je po definiciji u pravu pod uslovom da taj dan nije nastupio nijedan Srbin , Rom , Makedonac , Bošnjak ili Turčin.
isto sraNjje drugo pakovanje.
jeb..li ti mamicu sto ne kazes da ste vi rusi stoko jedna hocete svoje a tudje ne postujete mrs
mi zivimo u danasnjosti i kosovo je priznato isto ko sto je genocid uradjen od srba pa lafo izmisljaju rs moramo se pomiriti s tim ako zelimo dalje il se vrati 500 god.pod turskom opsadom mozda tako zelis ja postujem tudje al najvise volim svoje i to nije zabranjeno@SandokanBL
tebi su svi srbi kako vidim a sta su onda srbi radili 500 godina pod turskom vlascu@drinsky1
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šiptaromrsci u euforiji, šiptaroljupci na aparatima.