Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji od dvojice tate mu je oomagao?
Danas ubaciš malo ovih pederskih boja i odmah ti dizajn prolazi... Sve što je nenormalno predstavljaju kao normalno. AKO NE MOŽEŠ DJETE RODIT / NAPARAVIT, NE SMIJEŠ GA MOćĆI NI USVOJITI! Ko zagovora da smije, nek mu ponudi usvajanje vlastitog djeteta. Nije bolest sve što boli.
@dozd103 Pametno su gej lobisti uzeli sebi boje zastave jer djeca vole dugu i tako im zele predstaviti da je to normalno...Fuj
@dozd103 pa nije bas, mogao je dugu nacrtati i u drugim bojama ili drugim redosledom, ali on je nacrtao bas u njihovim bojama a i redosledom. Jednostavno peru mozak djeci na zapadu. Tamo djeca i omladina bukvalno misle da će svijet zbog klime nestati za 20godina. Promovišu im derpe'luk sve u svrhi da se ne rađaju nova djeca. Još ih sad uče da se so kanal i distanciraš. Ajd djeca sto ne znaju, ali kako ovce roditelji dozvole sve to? Čitava generacija glupih poslušnih ovaca.
povracam
I kakve sad ove pederske boje imaju veze s "Pobjedimo koronu zajedno"??
Delfin derpe 😷
Svi šestogodišnjaci ovako crtaju.
@stakleni u svedskoj gdje ti živiš ovco ispranoga mozga imate otvorenu i ponosnu feministicku vladu, koja promoviše lgbtq zajednicu na svakom koraku. Ne samo da ih promovišu, već upravo peru i djeci mozak sa njihovom zajednicom. Tako nemoj da me lazes, ovčetino glupa.
Ma sigurno je sestogodisnjak ovo dizajnirao, pogotovo dugine boje 😂
@pascal pa kako izgleda duga? Djete iz svoje glave bas potrefi boje u redosledu lgbtq zastave? Jeli? Djete kad crta mašta iz glave, i sigurno bi nacrtalo boje u drugom redosledu ili skroz drugačije boje. Ovo je čisti primer da djetetu opran mozak a samo mu šest godina.
Ubio se za parade ponosa
Svijet će biti bolji kad prestane biti toliko zatucanih, uskovidnih I naposlijetku, homofobnih ljudi na ovim prostorima. Ovdje niko nije ni spomenuo čime je dres inspirisan niti vi imate pravo nagađati na način na koji nagađate, a malo je reći da je primitivno.
Interesantno je da su mu boje duge, bas u redosledu kao boje duge lgbtq zastave. Znaci nacrtao lgbtq zastavu. Ali to me uopšte ne čudi, sobzirom da na zapadu u svakom(bukvalno u svakom ) obdaništu i u svim školama u manjim razredima u svim učionicama su upravo te lgbtq zastave. I posle oni kažu neka demokratija, a totalna lažna demoaktatija a u stvari diktatura i pranje mozga djeci od malena. Aj reci nešto protiv njih odma u zatvor, ali zato uvredi Isusa ili Alaha, i dobićeš nagradu.
@gooUser1585468719 koji mi derpe ili ovca udari minus u roku minuta od kako sam ukucao komentar? Da nije klixov Bot neki? Ili automatski označuju komentare negativnim čim kritikuješ lgbtq lobi? Serem se na ovaj svijet.
Dobar dizajn, veseo, ali uvijek će dugine boje izazivati različite asocijacije i reakcije.
tko ne vidi utjecaj ili namjeru "duginih" boja i njenih sljedbenika ,slijep je kod očiju,..sve na mala vrata,koje dijete,..
Pitam se bi li odusevio da nema dugu na sebi.