Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drugo poluvrijeme kolumbije protiv poljske je bilo najljepse sto se ovo prvenstvo vidjelo. Prava poezija, za uzivanje. Trka, tehnika sve je bilo zavrseno. Neznam kad sam zadnji put toliko uzivao gledajuci jednu ekipu. Spojili su juznoamericki flair / tehniku s europskom trkom.
Meksikoo 👏🏻🔔😉
Pogledajte samo naslova. Francuzi,ovo, Španci ono,Argentinci ovako, Švedi onako. Ćilić, pobjedio, Novak izgubio...Švica, Srbija da ne pominjem...hahhhaaahhhh i onda baljad kažu svi karaju SRBE. Pa miševi poturčeni prazne su vam kolumne o sportu. Nebitni ste, mali te, nesposobni ste. Evo ja dvogled uzeo, kao Nele KARAJLIĆ (prim. NADREALISTI)...EEEE NEMA VAS, NEMAAAAA..., TRAŽE VAS!.
kakavi god da smo, smijemo u svaki kutak RS-a do dođemo, a ti pakašu, smiješ preko interneta da se k u rči š. Ako si mangup bar prošetaj sa, eto ne moraš to što si izgovorio reći nikome, samo prošetaj, pokaži ta mu. da
Ja se sjecam kada smo u Indijanapolisu presvukli i Ameriku u kosarci ... E sada bi pod noge mogao doci i jedan Brazil u fudbalu.Kada je mogla Amerika da fasuje,moze i Brazil !!!
Prijatelju , kosarkasi iz cijelog Svijeta pored NBA igraca izgledaju smijesno i zalosno .
Srbi su giganti ... Da ih pobjedis moras imati sudiju na svojoj strani.A to ima da dokazemo i na utakmici protiv Brazila.Igra nam nije dopadljiva !
Njemci se vraćaju... mislim da će opet daleko dogurati. Poraz od Meksika im je dobro došao.
Argentini je kraj u osmini finala, tu ih ceka Grande Armée 🇫🇷 Allez Les Bleus! 🇫🇷
ISTORIJA SE PISE PROTIV BRAZILA !!!
Lazna historija u kojoj ste navikli zivjet patetična vlahadija koju su albanci spustili na zemlju što je još interesantnije u drugoj reprezentaciji pa vi od njih nemate mira
Lazna historija u kojoj ste navikli zivjet patetična vlahadija koju su albanci spustili na zemlju što je još interesantnije u drugoj reprezentaciji pa vi od njih nemate mira
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Strina osporavan.... Odigrao obe utakmice odlično