Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha bravo zeljo uzmite ga, ovaj kloc vec 2 godine ozbiljno ne igra fudbal, bolji je bekric od njega eto kud ces dalje, ne sjecam se kad je odigrao utakmicu u sirokom
kakav Sesar penzioner..dosta ih ima u Zelji...nego se zalite Fifi i Uefi pa nek vidi Evropa kako se ugra ovdje ..sudiju suspendovati na tri godine i pet milja maraka pa da vidimo koji ce opet...ne skrecite nam paznju sa glavnih tema ...cuj Sesar
Kakve "tri godine", treba im licence oduzimati jer blaže kazne ničemu ne vode!
Gdje ces kod nas u pm
Molim te zaobidji Grbavicu. Ne trebamo te.
Navijači trebaju od kluba tražiti da javno kaže imena onih koji dovode igrače u Želju, neko mora odgovarati u slučaju promašaja a ne da krivce konstanto kriju iza zavjese. Želji treba u statutu pisati da je zabranjen dovođenje igraća iznad 24 godine, zatim igrača koji su van forme i bez odigranih bar 20 utakmica u sezoni prije dolaska. Iznad 24 jedino mogu dovesti nekog igrača koji je u sezoni prije dolaska odigrao sve utakmice i bio nosioc igre bivšeg kluba.
Ovakve igrače tipa oronulog Sesara dok vratiš u formu izgubiš cijelu sezonu, zatim pola druge sezone dok vidiš na čemu si sa njim a kasnije i ako ga uspiješ dohavizati onda on ne želi da produži ugovor koji mu svakako ističe na kraju sezone jer ne potpisuju na više od 2 godine i zatim odlazi džaba. Uz sve to, obično su ovakvi igrači preplačeni i rijetko kada opravdaju trošak. Transfer politika FKŽ se mora očigledno mijenjati!
Ma bjazi nisi pozeljan u Zelji...daleko ti kuca bila
Vanesa S. na aparatima :D
U Širokom Brijegu nikad u povijesti nije zaigrao niti jedan Srbin i Bošnjak. Bez obzira na sve, oni svake godine u Europi i među najuspješnijim klubovima Premier lige BH.
vidim, ponosis se cinjenicom sto si ustasa. How sweet, narod mentalno zaostao u 43-oj ...
Ivan Smetljar :)
@puJ-do idi laj keru :)
treba nam i "stranih" igraca, ali je krajnje vrijeme da pocnemo davati sansu juniorima, koji deru ...