Parma je bila nemoćna
4
Serie A: Prvaci startali pobjednički
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ove sezone pisemo historiju kao klub koji ce bez trenera osvojiti calcio juve for life
eto ti znaš boloje zabit. jado jadni ni onu stvar ne znaš zabijat kako treba, jer da znaš nebi imao potrebu na drugima se iskaljivati. razmisli malo o svom životu i šta si do sada postigao u odnosu na PIRLA.
Gol koji je podigao mnogo prašine je ipak postojao. Lopta je cijelim obimom prešla preko gol linije što se vidi i na slici. http://postimage.org/image/yt0n73tpl/ znam da su ljubomorni coravi :p FOrza Juve :)
DETALJNA ANLAZA PAROVA 4fudbal .com psg-bordeaux roma-catania pescara-inter liverpool-man city
@lol, pogledaš sliku pa komentiraš: http://oi46.tinypic.com/15kcio.jpg
@lol šta je sa golom Pirla?
da mozda oni nemaju 7 titula lige prvaka??? italijansku ligu ni italijani vise ne shvataju ozbiljnom. nek pokazu nesto u ligi prvaka kad su \"najbolji klub\"
Juve je najbolji klub Italije svih vremena a dušmani nek crknu od muke.
hhahahahahhahahahha samo cu reci gol pirla, hahahhahahahahhaha da nije smijesno bilo bi zalosno hahhahaha