Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa niste valjda mislili da če Roma ostati ispred Juventusa, to je Juve pustio malo i ostale da vide kako je biti na vrhu ,a sad da gazda preuzme VRH! Forza JUVE!!!
MIŠEVI PIŠEVI Roma sutra gubi, kupili smo suce.
Koliko ste jadni da morate imati vijest na klix-u da se pohvalite barem jedan dan...LOL
jel ovaj gore upravo juve nazvao torinjskim zebrama?
stara kurva iz Torina,da nisu sudije kupovali bili bi iza Intera
I to je to, misevi se malo igrali, dosao gazda na prvo mjesto. Nista neobicno, zna se ko je gazda u Italiji. Gazi Juve, FORZA JUVE!
Miševi se malo igrali? De malo dođi sebi. Roma je sutra opet prva. Budi sretan pa Roma igra tek sutra pa Juve može provesti 24 sata na prvom mjestu...