Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na polusezoni... Juventus 52 pts Milan 22 pts Sto je previse, previse je...
Bit ce nesto od ovog malog (Berardija), a Milan iz kola u kolo sve losiji i losiji...
yAko se kladite pročitajte moj tekst do kraja i saznajte kako početi zarađivati na kladionici uz kvalitetne savjete što igrati a što izbjegavati. Zarađivanje na kladionici je puno lakše sa singlovima nego sa listićima s puno parova. Nemojte biti lakovjerni i uzimati 1.10, 1.15, 1.20 i takve sitne koeficijente jer u tome nema kruha. Sa tim koeficijentima će se uvijek dogoditi da nešto promašite i vrtiti ćete se u krug. Proučavanje i klađenje na prave informacije jer jedini način za dugoročnu zaradu. Provjerite na mojoj stranici o čemu pričam i na što se kladim: single-information . blogspot . com (upišite adresu spojeno jer mi sustav ne dozvoljava da stavim spojen link u komentar tako da ga sami spojite i otvorite).
vec je svoje usluge prodao mngoim evropskim klubovima !
Cisto da se zna :) Domenico Berardi je igras stare dame (Juventusa) na posudbi z Sassuolu
Igrač Juventusa na posudbi u Sassuolu ;)
Sreca zaostaju samo 30 bodova za Juventsom.
Allegri, noga..
Izgleda da im je cilj serija B...
IZJAVE ALEGRIA: Razgovarao sam sa Gallianiem poslije utakmice ništa posebno.. Igrali smo loše, napravili smo par pogreški i to nas je koštalo. Jesam li zabrinut za svoju poziciju u Seria A sa Milanom? Ne nisam, ali moramo biti malo pažljiviji tijekom utakmice. Sassuolo je igrao hrabro i inteligentno zaslužili su tu pobjedu. Jedini način da se kvalificiramo u Europu je da osvojimo kup Italije na što ciljamo! Sve više sam ubjeđen da ovaj čovjek pravo mrzi Milan i da zeli da ga uništi što više prije definitivnog razlaza.
Bili nekada jedni klubovi i zvali se Inter i Milan. Sada su to prosjecne ekipe, jer mafioze gazde nemaju para... Lektira za srednju skolu, umjesto "Upson i pad Rimskoga carstva", "Uspon i pad Massima Moratia" , i "Bio jednom jedan veliki klub.... Milan..."
pitam se za kog ti navijas zbljoho , a 99% sam siguran da znam ! kreten balavi
Gaetanova mama se jebe po italiji
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Milan prosječna ekipa tipa Cagliari, Torinu, Parma....ne zaslužuju da igraju bilo šta ni Europa ligu ni Ligu prvaka (koju definitivno neće igrati). Svaka čast ovom mladiću od 19 godina (Y)
Berardi ih sam razvalio, tuga je ovo.