Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako si samo glup klixe!
Bog Otac Messi!
Ramos je tata da je kimpembe igrao umjesto njega mislim da bi izgubili 2:0 najmanje.
Jes da ga Neymar zna nekad lagiit, al ova povreda je sad zestoka..Uff najezio sam se dok sam gledao.. ps. Sentetjen se nije dao,dobro igrao, nezz kako su sa onakvom igrom zadnji..
Od kad pratim fudbal ne sjecam se kad se npr Ronaldo povrijedio pa i Messi rijetko se poveijedi, a Neymar godisnje napravi po dvije vece pauze. Dakle sve je do treninga. Jednostavno nema dovoljno izdrzljivo tijelo. A i nacin igre, drzi loptu u nogama dok ga neko ne pokosi.
Koja namještaljka, fujjjjj
Kakva namjestaljka jadan ne bio. Otresao ih PSG fino. Shvatam da ne volite PSG jer su “plasticni i klub bEz dUsE” ali budite realni.
Just GOAT things. Sutra babo dize sedmu Zlatnu loptu i zvanicno zakljucuje svakakve rasprave o najboljem ikad. Iako je ih je davno zakljucio, svidjalo se to vama ili ne. 🐐
Nekako mu nestoji,ili samse ja previše naviko na real