Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada je Real iz Madrida u pitanju onda je sve moguće. Više od pola onoga što su osvojili došlo je namještanjem, potplaćivanjem, otimanjem pa čak i strijeljanjem igraća protivničke ekipe. ipak, oni se ponose sa svim tim.
Pa da ne igra za Real bila bi druga prica. Zna se da se njima stima po svim linijama.
A Messi 7 puta pa niko nije reagovao, kao hormon rasta u 20 i nekim. Hahabahaha. Seronje jedne
Meni sad nije jasno.,jel to dozvoljeno il nije? Ja koliko shvatih samo je problem sto to nisu prijavili, a dozvoljeno je.
ne možete vi ovom gigantu ništa
spanski lobby u nogometu je cudo.. drzava bankrotirala al klubovi puni kinte..
Meni sad nije jasno.,jel to dozvoljeno il nije? Ja koliko shvatih samo je problem sto to nisu prijavili.
Da, to je problem? Klub mora o b a v e z n o prijaviti takve stvari. Zbog toga što Srnin klub nije prijavio - 2 godine suspenzije njemu. Rio Ferdinand je svojevremeno prespavao odlazak na doping kontrolu i ležerno došao sutradan - 8 mjeseci suspenzije.
Meni sad nije jasno.,jel to dozvoljeno il nije? Ja koliko shvatih samo je problem sto to nisu prijavili.
Meni sad nije jasno.,jel to dozvoljeno il nije? Ja koliko shvatih samo je problem sto to nisu prijavili.
Nasli mu h20
pa fudbal je trenutno glavni biznis pored droge i oruzja,korumpirana fifa stiti svoje zlatne koke..
pa pogledajte poredjenje ronalda dok je igrao u manchesteru i par godina u madridu, sve ce vam biti jasno. koliko je dobio na misicnoj masi, izgubio masnoce i postao agilniji i teze se povredjivao.
@zen1čanin biti tezi i dobiti na misicnoj masi su dva suprotna pojma, za tvoju informaciju ista tezina masti i misica nije ista i kolicinski. mast je veca u odnosu na misic. prvo se malo educiraj o temi o kojoj bi se raspravljao. postoji slika poredjenja i vidi se drasticna razlika.
Kako je doping ako je dozvoljeno o.O
Pa kad bi svi napokon prešli na ishranu kurbanskim mesom i pili svježu krv zaklanog kurbana ne bi nikad morali da se pucaju kojekakvim amfiteminima bogovima allahovima... Znači sirova zarebrica bika kurbana na tašte 3 sata prije utakmice je bolje nego popiti čašu konjske sperme. Kad pogledate Džekinu Amru vidite da je dobila hroničnu upalu kukova od Edinovog kurca jer nakon 90 minuta trčanja čovjek ode i bez problema sabija jadnu Amru od kurrca do te mjere da ima dislokaciju kukova.
moze on