Pred utakmicu Argentina-Kostarika
0
Sergio Batista 4-3-3 pretvara u 4-2-3-1, Messi u vezi
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
*SHOCK* *SHOCK* *SHOCK* CESTITKE SARAJEVO-Xu, OBORILI SU SVE REKORDE IDI.OTIZ.MA \"dok će ulogu *tri* defanzivnih veznjaka zamijeniti njih *dvojica*: Gago i Mascherano.\" CESTITKE I PODRSKA! HAHAHAHAHA
@Diego A zasto Pele nije osvojio Copu. Igrao jedan turnir dosaoa do finala zabio 8 komada cime i dan danas drzi rekord strijelca za turnir i onda otisao u penziju. Sta je Maradona radio, neznam ali mogu predpostaviti da ima veze sa bijelim praskom. Ipak se slazem da je ovakva taktika dobra jer Argentini odavno fale veznjaci kalibra Riquelmea i Verona.
Riquelmeeeeeee, dalazi spasavaj razmazene \"zvijezde\". Jeli doslo do toga da Argentina strepi od Kostarike, da prostis j.... takvu Argentinu.
nemojte messia opterecivat rekao je batista jer bi mogao zaplakat u pola utakmice sto mu nema Inieste i Xavia
*vutre.
smotajte kake dobe vitre prije utakmice, mani se formacije.