Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja znam tri Sergeja .. Bazbareza , Bubku i Trifunovića i svi su velike ljudine
Pape proglasen za najboljeg nogometaša PSG, svih vremena Pape je proglasen za najboljeg izbornika BiH,svih vremena.
@Chvilla brao ... kud njeg zaboravih
imali veceg dokaza kakva igracina je Sergej bio? Keegan, Seeler, Hrubesch, Kaltz, Magath- sve su to legende svijetskog nogometa a HSV je po tradiciji i historiji medju 20-25 navecih timova u europi. Imat mjesto u najboljih 11 svih vremena u jednom HSVu je za svaku pohvalu.
jao vam slike..
congrats
Otac naš
Steta sto nije na nekoj vaznoj funkciji u NS BiH, covjek zna znanje , varen i pecen u bundesligi i ima uvjek keca u rukavu.
Nije zasluzio ovakvu sliku da stavite sabani
čovjek koji je zaslužio funkciju u savezu.....
Barba kralj !
BARBAREZ BH LEGENDA UZ DŽEKU, IBIŠEVIĆA, SPAHIĆA, RAHIMIĆA, LULIĆA I PJANIĆA.
svaka cast ibisevicu, spahicu, lulicu ali nisu ni blizu jednom Barbarezu. Pjanic i Dzeko su sta se tice igracke kvalitete vjerovatno i bolji od njega ali ni oni nemaju njegovu licnost i njegov autoritet. Za razliku od Dzeke i Pjanica je Barbarez bio igrac koji je imao "huevos" u gace. Kad je Barbarez nesto reko svi su stali i slusali.
A MISIMOVIC?????
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zasluženo
Sergej... Sergej... Sergej Barbarez... Sergej Barbarez... Kapiten nas, gromada od covjeka.