Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno kralju bosanski!!! Volimo te!!!
samo ti brate samo....
sergeja za predsjednika!
Samo u Bosni biramo selektora kao da je astronaut.Toliko vremena pregovora i zajebancije,a na osnovu cega ce ta komisija donijeti odluku.Mozda onaj ko je trazio najmanju platu ili onaj koji je bio najljepsi.Clanovi komisije su toliko strucni da ce na osnovu razgovora znati ko je najbolji.Sa Vahom su razgovarali 5 dana a covjek rekao da nece da vodi reprezentaciju??????????Opet Bosanska verzija izabira selektora.Sretno bilo kojem selektoru.Mi hocemo kvalifikaciju za sljedece prvenstvo i to je to.
Jedan je Sergej ,nema veze sto nema iskustva garanciju dajem dabi dao vise od svoje mogucnosti jer za njega je reprezentacija zivot a ne poso..
Najgore rijesenje bi bio Igros Stimac.
BARBA ZA SELEKTORA. Ma sta se prica, kakvi razgovori, nea priceeeeeee. Svi u glas: BAAARBA, BAAARBA, BAAARBA, BAAARBA. I nije barba Šime, niti je barba Stipe, vec nas bosanski barba, jedan jedini BARBA REZ iliti barba Sergej.
BH barba:)
JEST OBJELIO
"Uvjeren sam da bismo s programom, koji bismo predstavili i proveli u djelo moj stručni tim i ja, u tome i uspjeli" Milorad Dodik i ostala nacionalisticka i kriminalizirana marva koja funkcionise po principu kljuca i instrukcije likes this.
Otkud sad i Štimac u opticaju, pa da se razgovara s njim?! Svaki dan ovaj spisak sve širi :D Hoćete sad i s Glavašem razgovarati?
Sergej Barbarez Barbpapa - Selektor BiH
Barbapapa
reprezentaciji treba motivator, a ne trener. igrači u reprezentaciji su ionako utrenirani i ne treba im neko ko će ih dodatno mrcvariti, bar dok su kvalifikacije. smatram da je barbarez, od svih koji su ostali, najbolji izbor.
Cuj motivator a ne trener Pa da dovedemo onda onog Nika Vucica il kako se vec zove onaj bez udova?
S Barbarezom uzimamo macka u vreci. Ne znamo nista o njemu kao treneru. Mozda i nesto bude, ali rizik mi izgleda prevelik. Realno gledajuci Rajeveac i Mesha su jedini kandidati. Sve ostalo je promasaj.
Pa reci mišu šta je to Sušić bio prije repke.Koga je trenirao.Barba je za narednih 20 godina.Što FS Srbije ne uze Rajevca kada je tako dobar.A Meši svaka čast on bi mogao zajedno sa Barbom u repku.
@sarajlija_1959 Pa Susic nije bio sto se trenera tice niko i nista i jos uvijek je. Uzeli su ga za to sto je bio dobar fudbaler i znamo kako je zavrsilo. Bojim se da sa Barbarezom moze biti ista prica, ali i ne mora. Jednostavno ne znamo kakav je trener.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sergeja za predsjednika BiH,zasluzuje bolju funkciju od selektorske!!!
Sergej, Sergej, Sergej BARBAREZ