Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasluzeno !
VIDICEMO PROTIV ARGENTINE KOLKO JE ZASLUZENO KAD NAM MESI UTRPA PET KOMADA A JALOVI BEGOVIC IZ SLOBODNOG UDARCA SVE PRIMA
ViDJEćemo gdje će te vi miševi biti kad BiH reprezentacija bude ono što zaslužuje...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kakva smo mi masina
JESMO MASINA PROTIV LATVIJE I LIHTENSTAJNA KAD NAM DODJU MALO JACE EKIPE KAO MEKSIKO AMERIKA PORTUGAL SPANIJA ODMA BUDE RED TUBE
Teska srca se slazem sa SDA-ovcem
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a ja bi iskreno volio da ti odeš .... al na nebo_1
SDA pametniji si kad sutis , Naravno SDA je uvijek bila protiv BiH ,zalosno i jadno
Gledam ovu anketu, desno od ovog teksta i vidim kako je 10% svrba k'o fol glasalo kako se BiH neće plasirat' na svjetsko, a to mogu samo sanjat' Poruka istim: spremite se spremite četnici silna će Bosna da bude.
Tanjug | Četvrtak, 19. 09. 2013. - 19:21h | Komentara: 23 U RS svaki treći testirani nije biološki otac U RS svaki treći testirani nije biološki otac Zavodu za sudsku medicinu u Banjaluci u poslednje tri godine, od kada je počeo s radom, podneto je na stotine zahteva za utvrđivanje očinstva i skoro u svakom trećem slučaju analiziranog uzorka ustanovljeno...» Danasnji Blic rubrika, republika s. Prenio TANJUG, kao sto se i vidi.
Nek nam dadnu priznanje da smo svijetska klasa a ne ovo lazno, ovde nema tolerancije i mira
Još kad odemo u Brazil, ima da haramo!
*Svečana
Nemoj nam malerisati,dede ti......
Zaslužili su to !
poz zelim iskreno da zmajevi neodu u brazil,
I JA ISTO SAMO ZBOG SAFETA PEDERA
I ja želim da ti naučiš pisati ali ne možeeee
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Al' nas okitise