Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno moras biti POSEBAN da izgubis od tima koji kosta kao jedan tvoj igrac buhahahaha
Juventus mozda ne mije dovoljno jak da osvaja ligu prvaka, ali znaju kupiti jeftino a prodati skupo. Znao je Sir Alex kada je rekao da Pogba nije za igru M. Uniteda i otpisao ga. Sve što više ulažu, sve gore i gore igraju.
@SandokanBL Hahahah. Pa upravo to. U pravi si, znati da Pogba nije za Utd je ustvari i preblaga riječ.
Kazu United izgubio od Feyenoorda jer im se ne igra u Europa Ligi i jedva cekaju da ispadnu. Dodju u Premier Ligu i ocita im lekciju Watford. Nikad oni nece dostici uspjeh koji su imali sa Fergusonom. Pokoljenja ce ga od gline praviti.
Bye bye portugalski smrad
ja rekoh mourinho pola ti tima nevalja pa ti kako hoces😂😂😂
koliko ono ulozise u klub, pojacanja i to 200-300miliona €
@edin144 pa ovima ni dodik, ni bakior ni svi bh politicari nisu ravni,., plastika je cudoo svka im cast sto bi moj sef rekao jednom tipu sto je trazio 10,000€ platu moze dobices al prvo odradi sto kazes da mozes,. niko ga vise nije vidioo
Kao sto svi znamo, otkako je Sir Alex Ferguson napustio Man Utd ovo više i nisu senzacije. Ovakav United ide sigurnim stopama PSG-a ili City-ja, uložene stotine miliona a jedva da u domaćem prvenstvu uspiju nešto da osvoje, a kamoli u euro takmičenjima. Iako ne volim United, ipak je lijepo bilo gledati braću Neville, Butta, Beckhama, Giggsa i društvo.
@keylot u pravi si svakako, ali trenutno.Ja sam generalno mislio na koncept City-ja i slicnih multi-milionerskih klubova koji su u odnosu na milijarde koje su ulozili ostvarili daleko manje nego sto se od njih ocekivalo, a UTD ocito ide tim putem (trosenje miliona bez rezltata; od trenera do igraca).Btw Utd je 3 puta bio prvak Evrope i 20 puta prvak Engleske dok su ovi rezultati za City objektivno gledajuci nemoguci (barem u narednih 50 godina),tako da mogu da prisute nekoliko propalih sezona.
kakva senzacija, ovo je ocekivano
Ništa ljepše nego kad murvinjo izgubi i to 3x
Najveće čudo u modernoj nogometnoj istoriji je to što je ovaj Prevodilac specijalni, koji nikad nije bio nogometaš, uspio osvojiti 2 lige prvaka. Svaki prosječen trener bi s ovakvim igračima kakve ima Junajted, rasturao.
ovima ni murinjo ne pomaze, promjenice oni jos sto sta trenera
Ovo nije ni nula ni nistica, ovo je -1! Ja na apaurinima (opet)! :/
ne zna se ko je veci "stručnjak", murinjo ili zlatan. da je nosonja valjao ostao bi u Barci makar dvije sezone. o portugalskom ciganu necu ni da pricam. ubica fudbala zbog kojeg je nastao termin "parkirati autobus"
ako ti ne valja zlatan, onda se u fudbal razumiješ kolko i ja u nasa-in svemirski program..
@saltcity_tz isto sranje ko i ronaldo. mediji pišu o njihovim golovima a slabo spominju koliko lopti ova dva škrtca upropaste, koliko akcija sj*bu. oni Messiju ne mogu pertle vezat. zlatan pogađa svaku desetu, POHALDO svaku dvanaesu dok argentinski gospodar nogometa ubada svaki šesti šut. asistencije neću da pominjem. uglavnom, da del noske valja ostao bi u Barci i ne bi Barca ZBOG NJEGOVE LJENOSTI izgubila titulu (j*bo mu zaleđa mater)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jel Pogba igro onaj od 120 miliona haha
Pogba, igrač od 100 mil., da se nije svađao sa sucima bio bi potpuno neprimjećen na utakmici. Rooney kad centrira loptu kao da to radi drvenom nogom. Ibri izgleda osim jakog šuta nije ostalo ništa. Depay i Martial koji su toliko plaćeni a za koje sam siguran da su dobri igrači, ne pokazuju ništa. Poslije 5 kola je već jasno da United nema šanse da osvoji Premiership(ne da mi je krivo, nego padoh na kladionici).
Sta da vam kazem,bolji tim je izgubio...Mourinho José