Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad ne reci da je kraj dok se ne svira penal za Barsu
samo je jedan penal madrid i penaldo ;) klub i igrač koji su sinonim za penale godinama ( s razlogom)
@LuckyLuke1 Ne navijam ni za Real ali zna se koja je najveća krađa u historiji LP!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sta bi Deportivo uradio PSGu :)
http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/primera-barcelona-remizirala-kod-villarreala---430535.html
Tako je Deportivo, svaka čast! Ovo je znak Barceloni da nakon PSGa ne mogu sve olako prolaziti i dobijati.
Da maknemo dilemu o penalima kada igraju Barca ili real; pa neće valjda protivniku svirati penal kada ovi provedu 90% vremena u tuđem šesnaestercu.
Utakmicu je izgubio Enrike jer je ubacio klretene u vidu Arde,Gomeza,Denisa...Sva trojica veze nemaju....Enrike glumi velikog trenera. A ovi što prizivaju penale za Barsu,pa samo se osvrnite na dva nepostojeća protiv Viljareala i Las Palmasa-sad biste bili kraći za 3 boda
Barcelona je dobila 100 milijona sto je prosla dalje u Ligi Prvaka ko pita za ostalo bitno je Pare.
kome sad nije jasno da barselona nije zaslužila prolaz u lp
hihihihihi neka ima Boga😂
CIGANI NA APARATIMA
Kako nije bio penal za barselonu, taman im je 2 penala falilo do pobjede, cudo veliko, drago mi je samo zbog nepravde protiv psg-a.
Ukakila se Barcelona, nema sudije da pomogne, a jes sudija bezobrazan nije poklonio pobjedu Barci.
Barcelonina tiki-taka mi je najdosadniji fudbal za gledanje. Nisu zasluzili da produ PSG sad doslo na naplatu...
Koliko paćenika na jednome mjestu. Prvo pogledajte utakmicu pa onda komentarišite o penalima i glupostima. Deportivo je postigao gol iz nepostojećeg kornera tj. poklona ali naravno to se neće pisati. Nije tajna da je Real kupio ligu, ima dugih kompilacija na youtubu sudijskih poklona. Ali kakva su prepucavanja vas kvazinavijača. Niste vi nikakvi navijači, 99% vas nije posjetilo Bernabeu ili Camp Nou i pogledalo tekmu
@CyberX Ne živim u Bosni, hoću da kažem uvijek neka prepucavanja ko je bolji ko lošiji, kao fol vi se nešto sekirati, ovamo ljudi zarađuju milione i gube utakmice bez ikakve sekiracije, a vama ko fol nešto krivo
@SnoopDogg http://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/fan Pogledaj šta znači fan, nazovi se kako hoćeš
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne znam kako još uvijek Barcini navijači mogu srati o Realu??? Pa u ovij tekmi je Suarez spavao u ofsajdu a sudije kao ne vide. Slažem se u potpunosti s onim momkom što je komentarisao da se navlači Barci i Realu, al opet čini mi se da je ova tekma dogovorena kako bi svijet okrenuo glavu od one krađe protiv PSG-a. Tako to radi UEFAlona.
A nisi vidio kada je u ofsajdu od 2 metra spavao igrac Deportiva i lada sudac nije svirao nista pa je depor imao 100% sansu kod 1:1. Kao i obicno, navijaci Reala su zaduzeni da gledaju samo ono sto ide njima u korist.
Toliko o Uefaloni.
La debandada