Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nijedan bh klub nece vidjet grupne faze ocima sa ovakvim nacinom razmisljanja i vodjenja kluba.
Putujući CIRKUS u režiji sarajevskih velikana se nastavlja! Valjda ima bar iskustva na Football Manager-u mada i to nije bog zna šta kada svake godine novi izlazi. "Ozbiljni klubovi"? NIKAD mi nećemo imati ozbiljne klubove dok se treneri uče na našim klubovima! Neka vam je bog na pomoći kao i nama sa Adžemom.
Mi smo skoro jedini klubovi u ovoj ligi koji školuju trenere, nije ni čudo što nemamo rezultate! Yebena Mladost DK nije postavila Šabića za trenera nego je iskusnog Husrefa dovela a eto sad Mulalića koji se učio na Želji, vodio Dečić tj. bar malo iskustva ima. Je li neko vidio Zrinjski da je bar jednom nekog bivšeg igrača postavio da se uči na njima? SRAMOTA šta nam amaterizam pojedinaca od klubova prave, na nivou smo Pofalićkog i jedni i drugi.
Cirkusijada. Ma moze on i kopacke obuci i pomoci ekipi. Sprdnja od uprave i kluba
pametan potez sa malim Hadzicem
Hahahaha, sinoc sam napisao da ce se ovo desiti, i eto ga, ocigledno da svaki pozitivan rezultat ovoj upravi djeluje kao uspjeh, kakvi ljudi vode klub ja ne mogu vjerovati, bolje bi odluke djeca donosila nego ovi idioti.
Sarajevo i Zeljo svakodnevno iznenadjuju nas navijace.. izgleda da bi najbolje bilo napraviti novi klub i sastaviti Manijake i Pitare :D da napravimo novi sarajevski klub koji ce biti ozbiljniji od ovih blamaza
Hajmo prijedloge za ime :D Adzem bi reko Metropola city
sad ce Dzeno Uscuplic, ha dobije tu mitsku UEFA licencu :-)
Ova uprava mora biti otjerana , nivo nerada i bezobrazluka i amaterizma je nevidjen !
Kad je aksam Repuhe?
jučer sam dvojku skino na tiketu, reko sam da Sarajevo osvaja Bilino pa ste mi minuse lupali..Čelik kanta od kluba, realno
Letit ce on ko metak samo jedna blamaza i pa pa...
Sretno Toso!
Eh ovo je jedan veliki problem zbog čega se sport u BiH ne razvija. Zadovoljni smo prosječnim. Adžem u Želji, pa kod nas Repuh može proći. Senadu više sreće želim na domaćim utakmicama.
Novi Uscuplic 😃
I corava koka ubode zrno,pa tako i on. Sve vise i vise tonemo ...