Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi smo mi Šemsudin Hasić!
I pored tolikih klubova i navijackih grupa i BHFanaticosa sve je spalo na mostarski Velez..Ono sto su oni htjeli je bilo "Za Sve",za dobro bh fudbala a ispadose najveće ovce..Gospodin Hasic prije svega voli DOMOVINU pa onda sve ostalo...Trudimo se na svaki nacin da drzava krene naprijed ali puno neprijatelja domovine nam nase..Pogledaj te fudbal,rukomet,kosarku..Koce nas u svakom smislu,i onda se cudimo kakva je politika....Radite za dobrobit drzave u svakom smislu kao gospodin Hasic.
izreci naredbu predsjednice,Armija je uz tebe
Shodno tome da uefa gura savez po principu cuvaj mir u kuci(znamo gdje zivimo) daj im evropsko za zene daj mi gigovica na fifinu listu,naivno bi bilo ocekivati bilo kakav normalan ishod,tako da ne vidim svrhu,navijaci marseja isticu da je uefa mafija..saberi oduzmi,lezi djesi ni za djesi nisi
hajde Velež kupi prvu ligu pa sad i gore setu kao onaj radovi najgori bek na svijetu samo prica gori igrac od ovih sa nizi liga
Podrska za Hasica
Velikom covjeku kakav je Semsudin Hasic ne treba petljanje sa Dinom Konakovicem i njemu slicnima. Pod stare dane ne bi trebao gubiti ugled koji je stekao.
Pristajete da gledate fudbal gdje je glavni kriminalac Vico... Tako nam i treba balijanderi
Pometi ih kralju. Ko 92 kad si presao Neretvu i pomeo ih.
Vico je zlo. Unistava savez po uputama ujke milokrada.
da fifa suspenduje savez citav aBd